Ράγισε καρδιές στον αέρα η Ντόρα Μακρυγιάννη: "Η πρώτη τεράστια απώλεια της ζωής μου..."

"Δεν έχω πενθήσει σωστά"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές στον αέρα η Ντόρα Μακρυγιάννη:

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου σήμερα 19/2 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! Η γνωστή ηθοποιός παρακολουθώντας το βίντεο αφιέρωμα για την ζωή και την καριέρα που είχαν φτιάξει για εκείνη, είδε τις στιγμές που είχε ζήσει με τον Πάνο Νάτση και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της (δείτε εδώ τον ηθοποιό που παραλίγο να χάσει τη ζωή του στο ίδιο σημείο).

Η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε: «Επειδή έπρεπε να είμαι πάντα εκεί για τη δουλειά. Πρέπει να έχεις χρόνο να πενθήσεις, να το βιώσεις όσο άσχημο κι αν είναι σαν συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Όταν δεν σου δίνεται η δυνατότητα και ο χρόνος να το κάνεις σου μένουν… πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο».

Με δάκρυα στα μάτια μιλάει η Ντόρα Μακρυγάννη για τον Πάνο Νάτση

«Η δουλειά μας όντως βοηθάει, είναι λίγο σαν ψυχοθεραπεία. Μπορείς να ξεχαστείς, να μπεις στον ρόλο και να φύγεις. Έχω ζοριστεί πολύ με τη δουλειά τη δική μου, δεν υπάρχει το περιθώριο λίγο…Ζορίστηκα πολύ, είμαι πολύ εργασιομανής, τυπική αλλά πριν τον Πάνο επειδή είχα χάσει έναν άνθρωπο δικό μου, πριν τρεις μήνες ήταν η πρώτη τεράστια απώλεια της ζωής μου, πολύ άσχημο, πολύ ξαφνικό. Με τον Πάνο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πενθήσει ποτέ σωστά»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε επίσης: «Επειδή έπρεπε να είμαι πάντα εκεί για τη δουλειά. Πρέπει να έχεις χρόνο να πενθήσεις, να το βιώσεις όσο άσχημο κι αν είναι σαν συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Όταν δεν σου δίνεται η δυνατότητα και ο χρόνος να το κάνεις σου μένουν… πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο».

Η ανάρτηση που έκανε μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος μετά από το θανατηφόρο τροχαίο του Πάνου Νάτση τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 καθώς συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο όχημα στο κέντρο της Αθήνας, δείτε εδώ φωτογραφίες από το σημείο όπου ανατριχιάζουν.

Ανάμεσα στα άτομα που θέλησαν να πουν το τελευταίο "αντίο" ήταν και η Ντόρα Μακρυγιάννη καθώς ράγισε καρδιές με την ανάρτησή της. Να θυμίσουμε πως οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν με επιτυχία στη σειρά του ANT1, Γυναίκα χωρίς όνομα.

«Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου . Γιατί Πανούλη μου ; Δεν το χωράει το μυαλό μου . Τόσο ευγενικός ,τόσο καλόψυχος ,τόσο χαμογελαστός.

Θα συνεχίζω να σε πειράζω για τις περίεργες κάλτσες που φοράς στο υπόσχομαι, σήκω ξανά. Γιατί ρε Πανούλη ,σπαράζει η καρδιά μου . Σ αγαπάω πολύ ομορφιά μου. Πως να σου πω καλό ταξίδι ,δεν μπορώ να το πιστέψω ρε Πανούλη.»