«Ακόμα έχω προβλήματα υγείας από το Survivor» - Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Αν με πάρουν για το Survivor All Star...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ακόμα έχω προβλήματα υγείας από το Survivor» - Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, καθώς ήταν καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 19/2. Μεταξύ άλλων η όμορφη δημοσιογράφος, μίλησε για τη ζωή της και τη σχέση της,αλλά και για όσα συμβαίνουν στο Survivor αλλά άφησε και τα υπονοούμεν της σχετικά με την πιθανή συμμετοχή της στο All Star Survivor.

«Ακόμα έχω προβλήματα υγείας από το Survivor. Στο στομάχι με τη διατροφή, με την απότομη αλλαγή των κιλών, ο κύκλος. Είναι όλα ένα θέμα. Για τις γυναίκες είναι πολύ πιο δύσκολο. Έχεις να κάνεις με τις ορμόνες. Ζηλεύω πολύ που τους βλέπω, θα ήθελα να το ξαναζήσω», είπε αρχικά.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την περίοδο του Survivor και αν θα πήγαινε πάλι

«Υπήρχαν εντάσεις που δεν έγραψαν οι κάμερες αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό. Να λες τον άλλον “καραγκιόζη” είναι άσχημο. Αυτό που κάνει η Ασημίνα είναι υπερβολικό», σχολίασε για τους τσακωμούς που υπάρχουν στον φετινό κύκλο και μίλησε για τις διαφορές: «Εμείς δεν είχαμε κονσέρβες. Είχαμε μόνο ρύζι, μετά ήρθε το λάδι και μετά το αλεύρι».

Τι θα απαντούσε η Ευρυδίκη, αν χτυπούσε το τηλέφωνο και της έλεγαν να μπει στο παιχνίδι; «Το μέσα μου λέει “ναι”… Τότε ήμουν 29 χρονών. Αν μπορω εκεί πρέπει να είμαι όπως ήμουν τότε. Το κορμί μου το ξέρω. Τότε αγωνιζόμουν με δύο ενέσεις πριν και δύο μετά το παιχνίδι. Ποτέ δεν είχαμε “εντολή γιατρού κάτσε έξω” ή μεγαλογιατρούς. Έχει να κάνει με το σώμα μου. Έχω φτάσει και σε μια ηλικία, θέλω τα γυναικολογικά μου να είναι εντάξει…».

«Δεν είμαι έγκυος! Παιδιά, τρώω και έχω πάρει κιλά»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/1) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της καθώς και για την πίεση που της ασκείται για να κάνει ένα παιδί.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, ο κόσμος θεωρεί ότι είναι έγκυος, ενώ στην πραγματικότητα έχει πάρει κάποια κιλά. «Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι». Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος.

Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, «είμαι 34αρων και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;». Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος . Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.