Για ποτό με κούκλο συνοδό - Νέα αρχή για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

"Τα έσπασε" η παρουσιάστρια με την νέα της παρέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για ποτό με κούκλο συνοδό - Νέα αρχή για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Εδώ και μερικούς μήνες η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει ελεύθερη και ωραία, μιας και η σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έχει λάβει οριστικά τέλος. Μπορεί μερικές κοινές εξόδους τους να φούντωσαν τις φήμες περί επανασύνδεσης, ωστόσο καθημερινά μας επιβεβαιώνει ολοένα και περισσότερα με τις σπόντες της πως ο Φίλιππος αποτελεί πλέον παρελθόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια ωστόσο συνεχίζει κανονικά την ζωή της και μάλιστα πριν λίγες μέρες έκανε ένα δώρο στον εαυτό της, καθώς όπως αποκάλυψε προχώρησε σε κατάψυξη ωραρίων. Η ΚατΚεν μπορεί την μέρα του Άγιου Βαλεντίνου να δήλωσε πως δεν γιορτάζει, ωστόσο η Soula Glamorous απέδειξε το αντίθετο.

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και αποκάλυψε πως το βράδυ της Παρασκευής 18/1 η Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσε το ποτό της με νέο κούκλο συνοδό.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό αν πρόκειται για την νέα της σχέση ή απλά για έναν φίλο της.

Η ανάρτηση της Soula Glamorous για την Κατερίνα Καινούργιου

Νέα αρχή για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου! Πάντα με έβγαζαν...»

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, στην οποία εξομολογήθηκε πως έχει παρακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της Δάνη Κατρανίδη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τις πρώην σχέσεις της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μήνες μετά το χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει παρακολουθήσει συντρόφου της μαζί με τις φίλες της, αλλά και με νοικιασμένο αυτοκίνητο για να μην την καταλάβουν.

«Ωραία ιδέα μου έδωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Με ταξί δεν έχω παρακολουθήσει… Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με φίλες, με αμάξι που έχω νοικιάσει για να μην το καταλάβουν. Με ταξί όχι, μη με σχολιάσει ο ταξιτζής. Πάντα με έβγαζαν τρελή. Είχα κλειδιά σπιτιού, είχα ανοίξει την κάτω πόρτα και πήγα και χτύπησα την πάνω. Με ρωτούσε μα πώς μπήκες» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.