"Ήταν μια χείρα βοηθείας..." - Ο Θάνος Πετρέλης κατακεραύνωσε τον Σάκη Ρουβά

Όσα είπε ο παρουσιαστής στο Open Weekend

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Ο Θάνος Πετρέλης, ο δημοφιλής τραγουδιστής που απολάυσαμε φέτος στο Just the 2 of us, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για πολλά επίκαιρα ζητήματα. Αν και δεν κάνει συχνά δηλώσεις, όταν είναι κάτι σοβαρό πάντα τοποθετείται και μιλάει ξεκάθαρα.

Ερωτήθηκε μεταξύ άλλων και απάντησε τόσο για το θέμα του revenge porn αλλά αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και κύμα αγανάκτησης για τον τραγουδιστή.

Οι δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη για τον Σάκη Ρουβά και το revenge porn

«Έχω πει στις κόρες μου να είναι προσεκτικές και να μην εμπιστευόμαστε εύκολα τους ανθρώπους. Αν κάτι ο μη γένοιτο συμβεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι να το αντιμετωπίσεις, εννοώ αν γίνει κάτι έχει συμβεί, είναι δεδομένο, δεν μπορείς να το φέρεις πίσω» τόνισε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης.

«Σίγουρα είναι η άποψή του αυτή. Βάζω τελεία εκεί. Από εκεί και πέρα θεωρώ προσωπικά πια ότι η τοποθέτηση αυτή ήταν λάθος. Άσχετα με το τι σχέση μπορεί να είχαν, αν ήταν επαγγελματικής φύσεως ή ακόμη και φίλοι να ήταν, δεν μας ενδιαφέρει. Δεν ήταν σωστό το timing, να βγεις να πεις τι ωραία περάσαμε. Δεν του ξέφυγε, βγήκε να πει τη γνώμη του καθαρά. Και επειδή ο Σάκης δεν κάνει και πολλές εμφανίσεις, μόνο ότι έκανε αυτή την εμφάνιση στη Σίσσυ για να πει για αυτό το θέμα, σημαίνει ότι ήθελε να το πει. Ήταν μια χείρα βοηθείας στην εικόνα του κατηγορούμενου» δήλωσε για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά.

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη

Την σιωπή του "έσπασε" ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετά από τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε με τις σημερινές 12/02 του δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή τα όσα ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις.

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη»

Ανάρτηση Σάκη Ρουβά