Σασμός: Έτσι είναι σήμερα η ηρωίδα που ενέπνευσε την Καλλιόπη

Ασχολείται ακόμα με την υποκριτική

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Έτσι είναι σήμερα η ηρωίδα που ενέπνευσε την Καλλιόπη

Η κρητική σειρά "Σασμός" έχει αγαπηθεί όσο καμία τα τελευταία χρόνια και αυτό οφείλεται τόσο στη πλοκή, όσο και τις εξαιρετικές ερμηνείες και το cast ταλαντούχων ηθοποιών που την πλαισιώνουν.

Η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στη τηλεόραση ύστερα από χρόνια απουσίας, ως η σκληρή και απόλυτη Καλλιόπη έχει καθηλώσει το κοινό ερμηνευτικά και το σίγουρο είναι πως ο ρόλος της θα μείνει στην ιστορία της τηλεοπτικής μυθοπλασίας. Παρατηρώντας την ηρωίδα, ανακαλέσαμε στη μνήμη μας άλλη μία τηλεοπτική ηρωίδα που είχε ταράξει τα νέρα τη περίοδο προβολής του σήριαλ που πρωταγωνιστούσε και η οποία παρουσιάζε πολλά κοινά με τη Καλλιόπη.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την "Ουρανία" της πολύ επιτυχημένης σειράς του ANT1 "Της Αγάπης Μαχαιριά". Η Ουρανία, τον ρόλο της οποίας ενσάρκωσε η συγκλονιστική Μελίνα Μποτέλη, ήταν μία τραγική μάνα που είχε χάσει 3 από τα παιδιά της εξαιτίας μίας βεντέτας μς το μίσος και την οργή της να δημιουργούν μία σκληρή και απόλυτη γυναίκα που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της! Με λίγα λόγια, μία πρώιμη "Καλλιόπη".Ανακαλώντας στο μυαλό και τις δύο γυναίκες, όλοι θα βρούμε αρκετά κοινά και θα λέγαμε ότι η Ουρανία (Μελίνα Μποτέλη) ενέπνευσε τη σύγχρονη Καλλιόπη.

Δείτε πως είναι σήμερα η "ηρωίδα" που ενέπνευσε την Καλλιόπη του "Σασμού"!