Δούκισσα Νομικού: Ζωγράφισε παρέα με τα παιδιά της - Δείτε τις φοβερές δημιουργίες τους

«Μου δίνει οδηγίες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Ζωγράφισε παρέα με τα παιδιά της - Δείτε τις φοβερές δημιουργίες τους

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια μαμά, που έχει αποδείξει πόσο έτοιμη ήταν για το ρόλο της αυτό. Πάντα στήριγμα δίπλα στα παιδιά της, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω για το μεγάλωμα τους.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής 20/2 αποφάσισε για άλλη μια φορά να αφιερώσει χρόνο στη μικρή Αναστασία και στον Σάββα, στο σπίτι. Είναι γνωστό άλλωστε πως γενικά σαν οικογένεια μένουν αρκετά μέσα (δείτε πως είναι η σχέση με τον σύγυζο της και τα δύο παιδιά) και αυτή τη φορά διάλεξαν να ζωγραφίσουν.

Η περύφανη μαμά δεν ξέχασε να μας δείξει το αποτέλεσμα, καθώς ρώτησε με ένα pol, αν είναι και άλλες μανούλες εκεί έξω στην ίδια φάση!

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού με τις ζωγραφιές των παιδιών της

Οι ζωγραφιές των παιδιών της Δούκισσας
Οι ζωγραφιές των παιδιών της Δούκισσας
Οι ζωγραφιές των παιδιών της Δούκισσας

Η τρυφερή ανάρτηση του μοντέλου - Πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της

Η Δούκισσα Νομικού αυτή την περίοδο απέχει από την τηλεόραση καθώς οι υποχρεώσεις της που αφορούν την νέα της επιχείρηση αλλά και η καθημερινότητας της, ως μαμά δύο παιδιών, δεν της αφήνουν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Η τρυφερή μανούλα μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram από την καθημερινότητά της και τις όμορφες δραστηριότητες που κάνει μαζί με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία.

Έτσι και εχθές (12/01) σε μια ανάρτηση μέσα από το σπίτι της - δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό εσωτερικό του - , η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά της.

Στην φωτογραφία, ο Σάββας και η Αναστασία είναι αγκαλιασμένοι και παρακολουθούν μια παιδική ταινία, με την Δούκισσα Νομικού να σχολιάζει: «Λιώνω με αυτή την αγκαλιά κάθε φορά».

Τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού ποζάρουν αγκαλιά.