Πάνος Νάτσης: ''Ραγίζει καρδιές'' το τατουάζ της συντρόφου του - Με ένα κείμενο όλο νόημα

Tατουάζ με το μονόγραμμά του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: ''Ραγίζει καρδιές'' το τατουάζ της συντρόφου του - Με ένα κείμενο όλο νόημα

Τη Διονυσία Γεωργιάδη, τη σύντροφο του Πάνου Νάτση, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του με μηχανή (Δείτε ποιος αναγνώρισε το πτώμα του) γνωρίσαμε τον τελευταίο καιρό μετά τον θάνατο του ηθοποιού!

Και ενώ η Διονυσία, προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική της ζωή και στην καθημερινότητα, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να εκφραστεί μέσα από τα social media, για τα όσα ζει. Με νέα ανάρτηση λοιπόν σοκάρει το κοινό, με το τατουάζ που έκανε για τον ηθοποιό, λίγες βδομάδες μετά τον χαμό του! Δε χωράει αμφιβολία σε ποιόν πηγαίνει το νέο τατουάζ της καθώς τόσο το μήνυμα όσο και το «Π.Ν», τα λένε όλα..

Ιδιαίτερα συναισθηματική εμφανίζεται η Διονυσία με κάθε post της, καθώς δεν είναι λίγο όλο αυτό που της συνέβη. Δεν είναι μόνο η ξαφνική απώλεια αλλά και το γεγονός πως η σχέση τους είχε φτάσει σε ένα πολύ σοβαρό σημείο, με το ζευγάρι να ήταν έτοιμο για συγκατοίκηση.

Η ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδου στο Instagram

Το τατουάζ της Διονυσίας

«Ανάμεσα στα δάχτυλά μου και στη σάρκα σου, όσο σφιχτά κι αν σε κρατώ, τρυπώνει ο χρόνος. Π.Ν»

Η σπαρακτική ανάρτηση με τον σκύλο του - Η ανάρτηση που ράγισε καρδιές

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει μόνο από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του. Η αγαπημένη του σύντροφος, Διονυσία Γεωργιάδου με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «ράγισε» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία μας δείχνει τον σκύλο του Πάνου Νάτση και την αντίδραση που είχε όταν συνειδητοποίησε πως δεν θα γυρίσει ξανά στο σπίτι.

«Η Μπουμπού μου όταν δεν γύρισε ο Πάνος... Για όποιον θεωρεί ότι τα ζώα δεν έχουν αισθήματα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Πάνος Νάτσης σύντροφος