''Σπάει'' τη σιωπή για την τηλεοπτική της επιστροφή η Mαρία Τζομπανάκη - «Όταν με είδα έπαθα σοκ, είπα....»

«Ήταν ο γιος μου και η Κρήτη, μαγικό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Σπάει'' τη σιωπή για την τηλεοπτική της επιστροφή η Mαρία Τζομπανάκη - «Όταν με είδα έπαθα σοκ, είπα....»

Σε μια συνέντευξη καρδιάς είδαμε την Μαρία Τζομπανάκη στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας 21/2. Για όσα βιώνει μέσα από τον ρόλο της Καλλιόπης αλλά και για την σχέση ζωής με τους άντρες της, μίλησε η ηθοποιός.

Πρόκειται για μια τρομερή Ελληνίδα ηθοποίο, της οποίας το ταλέντο παραδέχτηκαν όλοι μέσα από την τηλεοπτική σειρά Σασμός. Όπως αποκάλυψε και η ίδια ήταν ένα δυνατό come back στην τηλεόραση, αυτό της Καλλιόπης, με το οποίο και η ίδια αρχικά ένιωσε περίεργα καθώς είχε καιρό να δει τον εαυτό της «στο γυαλί»..

Οι αντιδράσεις για την όψη της ήταν αισθητές με την προβολή των πρώτων επεισοδίων, αφού λογικό είναι πως όσο περνάνε τα χρόνια κάποια πράγματα αλλάζουν (Δείτε την ηλικία της ηθοποιού). Σε κάθε περίπτωση, η Μαρία Τζομπανάκη είναι στα καλύτερά της, παίζοντας σε ένα σίριαλ με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, στην αγαπημένη της πατρίδα την Κρήτη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη στο Happy Day

Υπήρξα πολύ ωραία γυναίκα. Τώρα είμαι μια γυναίκα που κρατάει τη μεστότητα από τη μια και από την άλλη, τον απόηχο αυτής της ομορφιάς που δεν φεύγει. Όταν είναι μόνο όμορφα τα μάτια μας αλλά δεν έχουμε βλέμμα όμορφο, κάποια στιγμή αυτό φεύγει.

Στην αρχή όταν είδα τον εαυτό μου -γιατί είχα να κάνω 15 χρόνια τηλεόραση- έπαθα σοκ με την εμφάνισή μου και λέω: «Πάρε βαθιά ανάσα! Πώς είσαι έτσι; Έτσι είσαι»; Μετά έλεγα: «Την Καλλιόπη παίζεις και έτσι πρέπει να είσαι» και το ξέχασα αυτό», εκμυστηρεύτηκε η Μαρία Τζομπανάκη και στη συνέχεια είπε για τη σχέση της με τον σύζυγό της:

«Ο Γιάννης ήξερε ότι εγώ δεν θα είμαι καθιστή και δεν θα ξόδευα τον χρόνο μου στα γυμναστήρια και στις βόλτες στα μαγαζιά. Αυτό το είχα πει από την αρχή, Ξέρει πολύ καλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή του κάθε λεπτό. Εγώ μέρα νύχτα σκέφτομαι την Καλλιόπη, είμαι αγκαλιά με την Καλλιόπη.

Η χιλιομετρική απόσταση δεν είναι, μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο φτάνεις. Είναι και τα ηλεκτρονικά μέσα πια, που μπορείς να κοιμηθείς και να σου λέει παραμύθια στο μαξιλάρι σου. Είναι ένας άνθρωπος ώριμος και πάρα πολύ συνειδητοποιημένη η σχέση μας. Δεν κάναμε αυτόν τον γάμο για να γυρνάμε μετά δεξιά και αριστερά. Αστείο μου φαίνεται».

«Ο γιος μου ήταν ένας βασικός λόγος για να παίξω στον Σασμό. Ήταν ο γιος μου και η Κρήτη, μαγικό. Δεν περιγράφεται με λόγια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη για τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Έτσι είναι σήμερα η ηρωίδα που ενέπνευσε την Καλλιόπη

Η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στη τηλεόραση ύστερα από χρόνια απουσίας, ως η σκληρή και απόλυτη Καλλιόπη έχει καθηλώσει το κοινό ερμηνευτικά και το σίγουρο είναι πως ο ρόλος της θα μείνει στην ιστορία της τηλεοπτικής μυθοπλασίας. Παρατηρώντας την ηρωίδα, ανακαλέσαμε στη μνήμη μας άλλη μία τηλεοπτική ηρωίδα που είχε ταράξει τα νέρα τη περίοδο προβολής του σήριαλ που πρωταγωνιστούσε και η οποία παρουσιάζε πολλά κοινά με τη Καλλιόπη.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την "Ουρανία" της πολύ επιτυχημένης σειράς του ANT1 "Της Αγάπης Μαχαιριά". Η Ουρανία, τον ρόλο της οποίας ενσάρκωσε η συγκλονιστική Μελίνα Μποτέλη, ήταν μία τραγική μάνα που είχε χάσει 3 από τα παιδιά της εξαιτίας μίας βεντέτας μς το μίσος και την οργή της να δημιουργούν μία σκληρή και απόλυτη γυναίκα που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της! Με λίγα λόγια, μία πρώιμη "Καλλιόπη".Ανακαλώντας στο μυαλό και τις δύο γυναίκες, όλοι θα βρούμε αρκετά κοινά και θα λέγαμε ότι η Ουρανία (Μελίνα Μποτέλη) ενέπνευσε τη σύγχρονη Καλλιόπη.

Δείτε πως είναι σήμερα η "ηρωίδα" που ενέπνευσε την Καλλιόπη του "Σασμού"!