«Το Nomads ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω συστηματικά ψυχανάλυση»

Η σπάνια εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Το Nomads ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω συστηματικά ψυχανάλυση»

Το πρωί της Δευτέρας 21/02 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαντώ Γαστεράτου. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, καθώς πριν από λίγο καιρό το είχε ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για την συστηματικά ψυχανάλυση που κάνει.

Οι δηλώσεις της Μαντώ Γαστεράτου

«Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, αλλά στη δεύτερη μου λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσεις. Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν μου έχει γίνει πρόταση από το Survivor, δεν θα πήγαινα όμως.

Η συμμετοχή μου στο Nomads ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω συστηματικά ψυχανάλυση. Έχω κάνει πλαστική στήθους, τα λεφτά της τα έβγαλε, δεν το μετάνιωσα».

Αυτή είναι η γνωστή παρουσιάστρια που θα βαφτίσει το μωρό της

Η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε, εχθές 14/2, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη.

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, το πρωί της Τρίτης 15/2, αποκαλύφθηκε, μάλιστα, η παρουσιάστρια που θα βαφτίσει το παιδί της. Ο λόγος για την Ζωή Κρονάκη, που έχει αναλάβει την εκπομπή «Μαμά - δες» και φιλοξενεί πολλούς διάσημους γονείς. Μαντώ και Ζωή είναι δύο πολύ καλές φίλες και συνεργάτιδες.