Έγινε γνωστό πριν μερικές ώρες... - Χαρές για τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβο

Η φωτογραφία της συντρόφου του για τα γενέθλια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε γνωστό πριν μερικές ώρες... - Χαρές για τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβο

Χαρές είχε στο σπίτι του ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, αφού γιόρτασε τα γενέθλια του με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το Instagram και έπειτα από ανάρτηση της συντρόφου του, Αλίκης.

Ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος ετοιμάζει ένα τηλεοπτικό βήμα "βόμβα", έγινε 30 ετών με τους γονείς του να είναι πολύ περήφανοι για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Φοίβου Παπαδάκη

Η σύντροφος του λοιπόν, Αλίκη στο προσωπικό της προφίλ δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο αγαπημένος της έσβησε τα κεράκια της τούρτας που του έκαναν έκπληξη.

Η παρουσιάστρια που θέλει διακαώς τον Φοίβο Παπαδάκη στην εκπομπή της

Στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος. Ο νεαρός δημοσιογράφος που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του ο οποίος βγήκε στην τηλεόραση για 31η χρονιά, είναι έτοιμος να βγει στο γυαλί της τηλεόρασης, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια αργάζεται σε site.

«Από τα 18 μου δουλεύω σε σάιτ. Η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη οπότε είχαμε πολλές τηλεοράσεις, συνέχεια άκουγα για ρεπορτάζ. Αναπόφευκτα ακολούθησα αυτόν τον δρόμο, το κάνω συνειδητά και μου αρέσει πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως «δεν είχα σκεφτεί ποτέ να βρεθώ τηλεοπτικά πλάι στον πατέρα μου και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε δύο Παπαδάκηδες στα ίδια παράθυρα. Ωστόσο ποτέ μη λες ποτέ! Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον οπότε γιατί όχι να μην το δοκιμάσουμε».

Αυτή η παρουσιάστρια θέλει στην εκπομπή της τον Φοίβο Παπαδάκη

«Δείξτε με κοντινό, το λέω προς πάσα κατεύθυνση… Αυτό το παιδί θέλω να έρθει να δουλέψει μαζί μας. Είδα την συνέντευξη του και τα λέει πάρα πολύ ωραία. Μην προλάβετε να του κάνετε πρόταση, του κάνω πρώτη. Ο Παπαδάκης έρχεται στην Τσιμτσιλή, τέλος» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.