Άγιος Παϊσιος: Η απάντηση του Τατσόπουλου στον Γονίδη: "Φοβήθηκα γιατί έχω ενημερωθεί..."

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγιος Παϊσιος: Η απάντηση του Τατσόπουλου στον Γονίδη:

Η κόντρα του Πέτρου Τατσόπουλου με τον Σταμάτη Γονίδη , από ότι φαίνεται όχι μόνο καλά κρατεί αλλά συνεχίζεται κιόλας. Αφορμή αυτής της κόντρας στάθηκαν οι δηλώσεις του συγγραφέα πριν λίγες μέρες, για τη σειρά "Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό"

Ο συγγραφέας και πρώην πολιτικός έκανε ανάρτηση για τη σειρά, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «προχωράει το πρότζεκτ με την αποβλάκωση», και για αυτό το λόγο δέχτηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων, ακόμη και μήνυση, καθώς από πολλούς ανθρώπους και από κύκλους της εκκλησίας θεωρήθηκε πως προσέβαλλε τα θεία.

Καλεσμένος στο Πρωινό λοιπόν τη Δευτέρα 21/2, ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε την απάντησή του στο Σταμάτη Γονίδη η οποία περιείχε μία δόση ειρωνείας, και φαίνεται πως δεν βάζει τελεία στο θέμα.

Η αιχμηρή απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου στο Σταμάτη Γονίδη

«Έχω ακούσει τα πάντα αυτές τις μέρες, αλλά μόνο με τον Γονίδη φοβήθηκα, διότι έχω ενημερωθεί από παλαιότερες δηλώσεις του για τις ψυχοκινητικές του ικανότητες, οπότε όταν μπαίνω στην κουζίνα κοιτάω τα πιρούνια μην καρφωθεί κανένα στο μάτι μου. Δεν είναι να παίζεις με τον Γονίδη.

Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν τσακωμένος με την λογική, τώρα είναι τσακωμένος και με τη γραμματική», είπε.

Τα σχόλια του Σταμάτη Γονίδη που στάθηκαν αφορμή για να απαντήσει ο Πέτρος Τατσόπουλος

Τις προκλητικές δηλώσεις του Πέτρου Τσατόπουλου σχολίασε ο Σταμάτης Γονίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το μεσημέρι της Παρασκευής 18/2, σχετικά με τον Άγιο Παίσιο και την μεταφορά του στην ελληνική τηλεόραση, με απόλυτη επιτυχία, μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής που αρκετά συχνά αναφέρεται με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στα δρώμενα και την επικαιρότητα, θέλησε να τοποθετηθεί στις δηλώσεις του συγγραφέα που θεωρεί ότι η σειρά αποτελεί ένα ακόμα πρότζεκτ για την καθαρή αποβλάκωση του κοινού.

H ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη για τον Πέτρο Τατσόπουλο.