Ξέσπασε η Ηλιάδη για την απώλεια του πατέρα της - «Άκουσα πράγματα που με πείραξαν»

"Έσφαξε" με το γάντι τον Λιάγκα και την Σκορδά για τις δηλώσεις που είχαν κάνει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ηλιάδη για την απώλεια του πατέρα της - «Άκουσα πράγματα που με πείραξαν»

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 21/02 όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 αλλά και για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα που την "στιγμάτισε". Όπως είναι λογικό η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να κρύψει την δυσαρέσκειά της.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εσείς έχετε εμπειρία από τηλεοπτικά προϊόντα, περίμενα να ξέρετε ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες δεν είναι πάντα ολοκληρωμένο. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ένα πολύ προσωπικό γεγονός που προσωπικά δεν ήθελα να το θίξω στη Φάρμα και στα γυρίσματα.

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που σεβάστηκε τις τόσο προσωπικές στιγμές μου και δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό όμως είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια. Άκουσα πράγματα που με πείραξαν. Δε μπορώ να το κρύψω.

Δεν ξέρεις πώς έχει γίνει όλο το πράγμα και ποια είναι η ακολουθία των γεγονότων. Δε με πειράζει καθόλου τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος έξω, όπως δεν με πειράζουν όλα αυτά που ακούω τόσα χρόνια. Από εκεί και πέρα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτή η στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου.

«Είχα μάθει για τον μπαμπά μου αρκετό καιρό, αφότου χειροτέρεψε. Είχε πει στη μητέρα μου να μην μου πει κάτι για να μη φύγω. Δεν ήξερα. Ενημερώθηκα όταν ο πατέρα μου διασωληνώθηκε και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Που σημαίνει ότι περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτό συνέβη. Τώρα το τι φάνηκε και τι δεν φάνηκε… Δεν είναι όλες οι δύσκολες στιγμές προς κατανάλωση του τηλεοπτικού κοινού».

Ξέσπασε ο αδερφός της για τον θάνατο του πατέρα τους - "Αυτό λέγεται προσβολή νεκρού"

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Αγγελιδή Ηλιάδη και η οικογένειά της, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας της. Ο αδερφός της τραγουδίστριας θέλησε να τον αποχαιρετήσει, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Πριν λίγες ώρες έχασα τον πατέρα μου και αυτό δεν αλλάζει. Έχασα το στήριγμα μου και ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος και το λένε όλοι και παλικάρι από τα λίγα. Σιγουρά η ζωή δεν είναι ίδια μετά από αυτό…

Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγε από κορωνοϊό καθώς είχε νοσήσει πριν καιρό και το είχε ξεπεράσει εντελώς έχοντας και πιστοποιητικό νόσησης. Νοσηλεύτηκε για άλλη αιτία και έφυγε άδικα εξαιτίας ενός σάπιου συστήματος υγείας και των πρωτοκόλλων του. Αν και για μένα η απώλεια του πατέρα μου είναι ίδια, άσχετα με την αιτία δε θα παίξει κανένα δημοσιογραφικό τσιράκι του συστήματος παιχνίδια στη μνήμη του πατέρα μου. Αυτό λέγεται προσβολή νεκρού…

Ξαναλέω όσον αφορά τον δικό μου πατέρα δε θα το δεχτώ. Την αιτία θανάτου και το πιστοποιητικό το ξέρει και το έχει στα χέρια της μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος και σίγουρα μόνο εμείς! Αντίο πατέρα…».

Ξέσπασε ο αδερφός της Ηλιάδη για τον θάνατο του πατέρα τους