Σασμός: Spoiler ''σεισμός'' από την Εριέττα Μανούρη για το μέλλον της Σεμίνας

«Ήθελα ένα καλύτερο τέλος για τη Σεμίνα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Spoiler  ''σεισμός'' από την Εριέττα Μανούρη για το μέλλον της Σεμίνας

Μεγάλο μέρος του κοινού έχει ταυτιστεί με όσα συμβαίνουν στην τηλεοπτική σειρά Σασμός, καθώς μεγάλη ταύτιση υπήρξε με την Εριέττα Μανούρη την τηλεοπτική Σεμίνα. Την ηθοποιό είδαμε σε νέες δηλώσεις στο Breakfast at Star το πρωί της Δευτέρας 21/2, καθώς ο ρόλος της στην σειρά απέσπασε πολύ θετικά σχόλια με τις τόσο δυνατές ερμηνείες (Δείτε ποιές σκηνές την δυσκόλεψαν πολύ).

Η Σεμίνα, σύντροφος του Πετρή που σκοτώθηκε τόσο άδικα και άδοξα εξαφανίστηκε πολύ απότομα από τη σειρά σε ένα κομβικό σημείο, που θα μπορούσε με λίγες δηλώσεις της, για την ημέρα του φόνου, να τα ανατρέψει όλα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή, θα δούμε τη Σεμίνα πίσω στον Σασμό, σε μια στιγμή που όλα θα πάρουν διαφορετική τροπή , εαν μιλήσει.

Οι δηλώσεις της Εριέττας Μανούρη

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά. Πήρα τον ρόλο στον Σασμό με κάστινγκ. Η Σεμίνα ήταν μπροστά στο φονικό. Ήθελα ένα καλύτερο τέλος για τη Σεμίνα. Ήθελα να στεριώσει με τον Πετρή. Δυστυχώς τους πρόλαβε το κακό. Θέλω να πιστεύω πως θα έρθει η λύτρωση με κάποιο τρόπο. Δε ξέρω πώς, δεν ξέρω πότε. Η Σεμίνα θα επιστρέψει σε ένα πολύ κομβικό σημείο για τη σειρά. Αλλά δυστυχώς τα παιδιά αυτά δεν τα κατάφεραν.

Η Σεμίνα είδε βίωσε όλο το σκηνικό ακριβώς πως έγιναν τα πράγματα. Θρηνεί τον Πετρή εκείνη τη στιγμή. Ήταν μια πολύ δύσκολη σκηνή. Και για εμάς τους ηθοποιούς που το βιώσαμε αυτό το πράγμα ήταν λίγο δύσκολο και στενάχωρο. Και βλέπω πως στενοχωριέται και ο κόσμος πολύ με όλη αυτή την έκβαση. Κανείς δεν ξέρει επίσημα αν θα συνεχιστεί και του χρόνου ο Σασμός» είπε, μεταξύ άλλων, η Εριέττα Μανούρη.

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 95

Η Αργυρώ νιώθει ακόμα εγκλωβισμένη στην ανοιχτή πληγή που της άφησε ο Αστέρης και όσα χάθηκαν εξαιτίας του. Κάνει προσπάθειες να συνέλθει και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο.

O Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία. Η Βασιλική δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο, προκαλώντας το θυμό του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός απλώνει και πάλι την προστατευτική του αγκαλιά επάνω της. Το ξέσπασμα του Άγγελου στην Καλλιόπη, όμως, για τις αποφάσεις που όρισαν τη ζωή του, φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη και τον οδηγεί και πάλι πίσω στο σκοτάδι.