Μυστήριο με την καταγωγή της Βίκυς Καγιά

Γιατί δεν έχει βγει στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μυστήριο με την καταγωγή της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά, ενώ το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη.

Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo. Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της.

Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά Vogue, Elle, Maddame Figgaro, Esquire, Marie Claire, InStyle, το ιταλικό Cosmopolitan και άλλα.

Το 2006 βραβεύτηκε ως "Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005".

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2006, μέσα από την παρουσίαση της ελληνικής εκδοχής του show "So You Think You Can Dance" στο Mega (το οποίο τελικά κράτησε για δύο σεζόν) ενώ την ίδια χρονιά, ήταν επικρατέστερη μαζί με την Μαρία Μενούνος για την παρουσίαση του τελικού της Eurovision στην Αθήνα, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά. Τελικά η ΕΡΤ επέλεξε την δεύτερη.

Δείτε γιατί επικρατεί μυστήριο σχετικά με την καταγωγή της Βίκυς Καγιά.