«Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον Σάκη Ρουβά...» - Τα ''καρφιά'' του Σταύρου Σβήγκου

Οι δηλώσεις του ηθοποιού μετά τον σάλο που έχει προκληθεί

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον Σάκη Ρουβά...» - Τα ''καρφιά'' του Σταύρου Σβήγκου

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Δευτέρας 21/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πολύκροτες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που έχουν προκαλέσει σάλο και έχουν συζητηθεί πολύ από όλους. Όπως είπε ο ίδιος δεν περίμενε κάτι διαφορετικό από τον τραγουδιστή και έτσι δεν του έκανε εντύπωση.

Τα σχόλια του Σταύρου Σβήγκου για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

«Όταν βλέπουμε ακόμα και σήμερα να προσπαθούν να συγκαλύψουν πράγματα, να επιτρέπονται πράγματα τα οποία είναι κακοποιητικά προς έναν άλλο άνθρωπο και το βλέπεις από πρόσωπα που τυχαίνει από το να είναι εκλεγμένα μέχρι να έχουν απλά δημόσιο λόγο όπως έχω και εγώ αυτή τη στιγμή, αυτό είναι απαράδεκτο.

Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον Σάκη Ρουβά. Γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα; Δε ξέρω αν είναι καλός χρυσός και άγιος στην προσωπική του ζωή, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ να ασχολείται με πιο βαθιά πράγματα. Από που να ξεκινήσω για αυτόν; Από τον Λυκαβηττό;», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αυτή τη στιγμή εργάζονται στο θέατρο άνθρωποι με 300 ευρώ το μήνα, πώς θα ζήσουν; Δεν είμαι υπέρ της τηλεόρασης γιατί διαμορφώνει την άποψη του κόσμου σε σημαντικά πράγματα. Όσοι είμαστε στην τηλεόραση επηρεάζουμε,οπότε εάν κάποιος φίλος μου κατηγορείται για κάτι, καλύτερα να μην πω τίποτα. Μου προκάλεσε οργή ότι κανείς δεν αποκαλούσε δολοφόνο τον άνθρωπο που σκότωσε την Καρολάιν.

Στην περίπτωση του Λιγνάδη, το σύστημα δικάζει το σύστημα. Ελπίζω αυτή τη φορά να αποδοθεί σωστά δικαιοσύνη. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσουν να σκεπάζουν υποθέσεις. Εάν ο γιος μου μεγαλώνοντας κάνει κάτι ακραίο, τον ίδιο θα διαλύσω εάν τον καλύψω σε αυτό. Στην περίπτωση του Λιγνάδη κάποιοι πήγαν να καλύψουν πράγματα. Πέρασα ανδρολοχεία, είχα πρηστεί, είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης, ναυτία και πεινούσα. Μικρός έκανα και μπαλέτο και ποδόσφαιρο», σχολίασε ο ηθοποιός που μίλησε και για το metoo.