Στιγμές ευτυχίας για τη Μαρίνα Πατούλη - Η νέα απόδραση μετά το ταξίδι στο Παρίσι

Έβαλε κάτι... απλό και έκανε τη βόλτα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Μαρίνα Πατούλη - Η νέα απόδραση μετά το ταξίδι στο Παρίσι

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το Παρίσι, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ακόμα ταξίδι με τον Βλάσση Χολέβα, αυτή τη φορά βέβαια εντός Ελλάδος. Συγκεκριμένα, οι δυο τους επισκέφθηκαν τη Μύκονο, η οποία είναι απλά υπέροχη αυτή την εποχή.

Η Μαρίνα Πατούλη, εμφανώς ανανεωμένη, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό σύνολο με λευκές μπότες και διχτυωτό καλσόν για τη βόλτα της στο νησί των Ανέμων, ενώ τα συνδύασε με ένα μπλε μπόμπερ και φυσικά με το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Όπως εξήγησε άλλωστε και η ίδια σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να κάνει μία νέα αρχή (δείτε εδώ την κοινή φωτογραφία που ανέβασε με τον Βλάσση Χολέβα).

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη από τη Μύκονο

Μαρίνα Πατούλη Μύκονος

Οι δηλώσεις Πατούλη - Χολέβα για το ταξίδι στο Παρίσι

Μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι (δείτε φωτογραφίες) η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας γύρισαν στην Ελλάδα και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με το λόγο του ταξιδιού που πραγματοποίησαν. Οι δυο συνεργάτες μάλιστα, απάντησαν στο τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Αν τελικά είναι ζευγάρι ή όχι.

«Ξεποδαριαστήκαμε για να διαλέξει υφάσματα η Μαρίνα» είπε χαρακτηριστικά αρχικά ο σχεδιαστής. Στη συνέχεια, η αγαπημένη Μαρίνα ρωτήθηκα αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί συνεργάτες, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία, πολύ καλό χιούμορ. Αυτό μπορώ να σας πω. Αφού με ανέχεται ταιριάζουμε» είπε ενώ για τον Άγιο Βαλεντίνο σχολίασε: «Αυτή την εμπορική γιορτή τη σιχαίνομαι».