Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη - Έγινε γνωστό πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη - Έγινε γνωστό πως...

Αυτή η χρονιά φαίνεται πως είναι η χρονιά της Κατερίνας Στικούδη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, υποδέχθηκε τον γιο της, Βύρωνα (δείτε εδώ την τρυφερή της ανάρτηση για τη μέρα που έκλεισε τους 4 μήνες), ενώ την ίδια στιγμή έχει συνεχώς θετικές εξελίξεις και στα επαγγελματικά της.

Συγκεκριμένα, έχει βγάλει αρκετά νέα τραγούδια τους τελευταίους μήνες, ενώ το ρεπορτάζ της Real Life, τη θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα στην καριέρα της.

Το νέο βήμα της Κατερίνας Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη εκπομπή

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Real, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει για το επόμενο διάστημα, μία νέα εκπομπή που προορίζεται για τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το πρόσωπο που επιθυμούν διακαώς στο Μαρούσι για την παρουσίαση είναι η Κατερίνα Στικούδη, που έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στον ΑΝΤ1 από τη συνεργασία τους στο παρελθόν τόσο στο YFSF όσο και στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».

Η Κατερίνα Στικούδη όμως, δεν θα είναι μόνη της. Στόχος του σταθμού είναι να «χτίσει» ένα νέο ντουέτο με άρωμα γυναίκας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη θα βρίσκεται σε ρόλο συμπαρουσιάστριας η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η εκπομπή που σχεδιάζεται να ενταχθεί πιθανότατα στην απογευματινή ζώνη του σταθμού τα Σαββατοκύριακα, θα ασχολείται με θέματα ομορφιάς, ευεξίας και ψυχολογίας στα πρότυπα του "Join Us".

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εκπομπή Στικούδη

Τι αποκάλυψε η ίδια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην εκπομπή “Happy Day” εμφανίστηκε μέσω skype το πρωί της Παρασκευής 28/1 η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον γιο της αλλά και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Συζητάω διάφορα, αλλά δεν είμαι σε φάση που λέω ότι θέλω οπωσδήποτε να κάνω τηλεόραση, γιατί δεν μπορώ. Θέλω να κάνω project, τα οποία μου αρέσουν, είναι και για μένα ένα κίνητρο να μαθαίνω πράγματα μέσα από τα project που αναλαμβάνω, ειδικά ότι έχει να κάνει με την μουσική, που είναι το αντικείμενο που γνωρίζω καλά, εκεί νιώθω σίγουρη. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνω ωραία πραγματάκια στο μέλλον. Θα δούμε.

Είχαμε κλείσει πράγματα αλλά λόγω της κατάστασης έχουν αναβληθεί. Ελπίζω να μην έχουν ακυρωθεί», αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.