Ξεκινάει στις 26 Φεβρουαρίου - Χαρμόσυνη είδηση για την Δέσποινα Βανδή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεκινάει στις 26 Φεβρουαρίου - Χαρμόσυνη είδηση για την Δέσποινα Βανδή

Η χρονιά αυτή φαίνεται πως είναι γεμάτη με θετικές εξελίξεις για τη Δέσποινα Βανδή. Πέρα από το νέο βήμα που έκανε στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και στον επαγγελματικό τομέα.

Λίγο καιρό λοιπόν μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμη να επιστρέψει στην παρουσίαση και συγκεκριμένα, να αναλάβει το Chart Show, το οποίο έχει μείνει στο μυαλό των τηλεθεατών από την εποχή που το παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού.

Εξελίξεις με το νέο πρόγραμμα της Δέσποινας Βανδή

Όπως αναφέρει λοιπόν το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, το μουσικό show, θα τοποθετηθεί στην prime time ζώνη του ALPHA, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή και μόνιμους συνεργάτες, τον Γιώργο Αρσενάκο, CEO της Panik Records που απολαύσαμε και στο House of Fame και τον Πέτρο Δραγουμάνο.

Το The Chart Show, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 21:00, απέναντι δηλαδή από το Survivor 5.

Δέσποινα Βανδή The Chart Show

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την επιστροφή του The Chart Show

«Η αλήθεια είναι πως ο Alpha έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του Chart Show. Όντως είναι δικό μας, το έχουμε και μας ανήκει. Διαβάζεις το δικό μου όνομα; Υπάρχουν και άλλοι που το διεκδικούν. Εγώ το έχω κάνει το Chart Show, το έχω κάνει το 2009 και το 2010. Το έκανα, το λάτρεψα, το αγάπησα όσο τίποτα, το ευχαριστήθηκα όσο τίποτα. Το πίστεψα και είναι παιδάκι μου. Θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου. Γιατί να το ξανακάνω; Γιατί να μην κάνω κάτι άλλο βραδινό;

Δεν είπα ότι αφήνω στην άκρη το Chart Show, αλλά αν μου πουν θέλεις το Chart Show ή το Secret Song που κάνει ο Νίκος Αλιάγας; Γιατί να μην δοκιμάσω να κάνω κάτι καινούργιο, που δεν το έχω ξανακάνει και να ξανακάνω το Chart Show, που το έκανα. Γιατί να μην δοκιμαστεί κάποιος άλλος στο Chart Show; Το αγαπώ, αλλά δεν θα με χάλαγε να δοκιμάσω κάτι άλλο», απάντησε αινιγματικά η παρουσιάστρια.