Είναι οριστικό - Η μεγάλη απόφαση του Mega για τη Γη της Ελιάς

Τα πάνω κάτω με τη σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Είναι οριστικό - Η μεγάλη απόφαση του Mega για τη Γη της Ελιάς

Ο Ανδρέας Γεωργίου φαίνεται πως έχει βρει το «κλειδί» της επιτυχίας και κάπως έτσι φέτος, από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, το κοινό ερωτεύτηκε τη Γη της Ελιάς και μπήκε αμέσως στο κλίμα της Μάνης, με τα μαγευτικά τοπία και τις ίντριγκες.

Τι συμβαίνει με τη Γη της Ελιάς

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, η Γη της Ελιάς πήρε «πράσινο φως» από το Mega για την προσεχή σεζόν. Οι συζητήσεις για την ενεργοποίηση του «συν 1» στο συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Γεωργίου «δένει» την επαγγελματική του πορεία στο Mega και με έναν ακόμα τρόπο, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι ο νέος παρουσιαστής του X-Factor.

Ο σκηνοθέτης της Γης της Ελιάς, δε θα έχει ούτε την επόμενη σεζόν ρόλο στη σειρά, ενώ στα τελευταία επεισόδια της τρέχουσας σεζόν θα εμφανιστεί ένα «μεγάλο όνομα» που θα συνεχίσει και του χρόνου.

Ανδρέας Γεωργίου Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 151 – Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

Ο Φίλιππος και η Βασιλική αντικρίζουν για πρώτη φορά το μωρό τους στη θερμοκοιτίδα, αλλά γρήγορα η συγκίνηση μετατρέπεται σε αγωνία, καθώς το μωρό υποφέρει από σπασμούς. Η Αρετή και ο Στέφανος κρατούν σκληρή στάση απέναντι στον Στάθη που λύγισε κι έδωσε ευχές στη Βασιλική για το νεογέννητο.

O Στάθης νιώθει πολύ πιεσμένος από την κατάσταση και βρίσκει παρηγοριά στο ποτό. Ο Γιώργης ανυπομονεί να βγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στο σπίτι του, ενώ η Ιουλία του εκφράζει την αγάπη της. Η Άννα και ο Λεωνίδας προχωρούν με γρήγορο ρυθμό το νέο επιχειρηματικό τους σχέδιο. Ο Μάνος βάζει τελεσίγραφο στη Μαρίνα πως ή θα κάνουν παιδί, ή θα χωρίσουν.

Ο Αλέξης εξομολογείται γεγονότα από τη ζωή του στον Νικήτα και τα δύο αδέλφια αρχίζουν σιγά σιγά να έρχονται κοντά. Παράλληλα, ο Λεωνίδας και ο Νικήτας θυμούνται τα παλιά και σε μια από τις βόλτες τους συναντούν τη Μυρτάλη.

Η Αντιγόνη ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης της λέει ψέματα και προβληματίζεται με το τι μπορεί να της κρύβει. Η Αθηνά καλεί τον Ιάκωβο για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή την κατάσταση, αλλά για κακή τους τύχη η Αναστασία γίνεται μάρτυρας μιας τρυφερής στιγμής τους.