Νίκος Κοκλώνης: ''Ξέσπασε'' για την τραγωδία στην Πάτρα - «Το κουβάρι που αρχίζει να ξετυλίγεται...»

Η ανάρτηση του παρουσιαστή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: ''Ξέσπασε'' για την τραγωδία στην Πάτρα - «Το κουβάρι που αρχίζει να ξετυλίγεται...»

Τις εξελίξεις στην υπόθεση στην υπόθεση στην τραγωδία των τριών παιδιών στην Πάτρα, σχολίασε το απόγευμα της Τρίτης, ο Νίκος Κοκλώνης, εξαιτίας ενός δημοσιεύματος που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αφορούσε τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο παρουσιαστής, που συνηθίζει να σχολιάζει τα κοινωνικά φαινόμενα και να προσθέτει το δικό του σχόλιο, θέλησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, να αναφερθεί στις πληροφορίες που έκαναν λόγο για τοξικό αέριο στην μύτη του 9χρονου κοριτσιού.

Οι πληροφορίες αυτές έχουν ήδη διαψευσθεί από την Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία - δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση - και οι έρευνες συνεχίζονται εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την τραγωδία στην Πάτρα

«Οι αρχές μιλούν πλέον για φόνο. Το κουβάρι που αρχίζει να ξετυλίγεται μοιάζει να επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας. Τρία αθώα παιδιά. Γιατί;» έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης στο Twitter.

Οι δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου για την τραγωδία στην Πάτρα

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ασχολήθηκε με την πολύκροτη υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα, το μεσημέρι της Δευτέρας 21/2, ενώ καλεσμένο είχε τον Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος με τα σχόλιά του έχει συμβάλει στο παρελθόν σε πολλές σημαντικές έρευνες. Η υπόθεση έχει απασχολήσει αρκετά την ελληνική κοινωνία αφού κάθε νέα εξέλιξη συγκλονίζει όλο και περισσότερο από την προηγούμενη.

Πριν λίγο, μάλιστα, είχαμε και μια ακόμα τροπή στην τραγωδία που προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση και που επιβεβαιώνει κατά πάσα πιθανότητα τα λεγόμενα του ταξίαρχου Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ. και Επίτιμου Προέδρου Αξιωματικών Αστυνομίας.

«Θα δέσουν όλα και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτό το ζευγάρι για την ψυχραιμία τους, για τον αγώνα που δίνουν για να βγει η αλήθεια. Εύχομαι να βγει η αλήθεια. Να πιαστούν, να συλληφθούν οι δράστες», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος και πρόσθεσε:

«Εύχομαι να λάμψει η αλήθεια, να πάρει ο κόσμος απαντήσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εγκληματική ενέργεια, να βάλουν και κάποιοι άλλοι επίδοξοι στο μέλλον μυαλό και να μην κάνουν τα ίδια πράγματα».

«Εδώ έχουμε τρεις θανάτους και η ιστορία "άνοιξε" στο τρίτο παιδί. Δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στους γονείς, θα ήμουν ο τελευταίος που θα κατηγορούσα τους γονείς, αλλά είναι πολλά τα ερωτηματικά και δεν ξεκινάνε μόνο από το αν η ιατροδικαστική εξέταση απέδωσε ή όχι. Και τα τρία παιδιά πέθαναν σε συγκεκριμένες μέρες και επιμένω σε αυτό γιατί είναι Σαββατοκύριακα όλα. Αυτό λέει ότι σε κάποιους δόθηκε η ευκαιρία, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν βιάζομαι, αλλά είμαι πεπεισμένος σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ότι εδώ "μπήκε" ανθρώπινο χέρι. Δεν ξέρω ποιος το έβαλε, είναι θέμα των Αρχών», είπε λίγο αργότερα ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ.