Είναι πλέον επίσημο - Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ο παρουσιαστής του Total Blackout

Η ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Είναι πλέον επίσημο - Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ο παρουσιαστής του Total Blackout

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του Total Blackout και ο ALPHA απάντησε με την επίσημη ανακοίνωση για το παιχνίδι, το οποίο θα αναλάβει ο Αναστάσιος Ράμμος.

Πολλά ονόματα είχαν ακουστεί για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, ωστόσο ο σταθμός αποφάσισε να «κλείσει» τον γνωστό τραγουδιστή.

Η ανακοίνωση του ALPHA για το Total Blackout με τον Αναστάσιο Ράμμο

Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις στο απόλυτο σκοτάδι! Όμως όταν σβήνουν τα φώτα τίποτα δεν παραμένει ίδιο! Είσαι έτοιμος; Το πιο αστείο παιχνίδι της τηλεόρασης έρχεται στον Alpha πιο OMG και διασκεδαστικό από ποτέ! Στην παρουσίαση, ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης, Αναστάσιος Ράμμος μας δίνει μια υπόσχεση: Αν έχεις τις μαύρες σου, το «Total Blackout» θα σου φτιάξει τη διάθεση!

«Total Blackout», με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Το πιο OMG παιχνίδι έρχεται στον ALPHA!

Τι είναι το Total Blackout

Δοκιμασίες που δεν φανταστήκατε ποτέ να βλέπατε στην τηλεόραση, παγίδες που θυμίζουν σκηνές από σινεμά, αντικείμενα που δε θα τολμούσατε ποτέ να αγγίξετε, ζωντανά πλάσματα που κάνουν και τους πιο θαρραλέους να τρέμουν κι όλα αυτά σ’ ένα περιβάλλον που όλες οι αισθήσεις λειτουργούν στο έπακρον, εκτός από την όραση.

Τέσσερις τολμηροί συμμετέχοντες, καλούνται να τα βγάλουν πέρα με απρόβλεπτες δοκιμασίες σε ένα χώρο που δε μπορούν να δουν…απολύτως τίποτα! Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι αισθήσεις φτάνουν στο αποκορύφωμα προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να κινηθούν στο χώρο, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να φτάσουν στο μεγάλο έπαθλο… αν καταφέρουν βέβαια να το «αναγνωρίζουν» πριν τους «καταπιεί» το απόλυτο σκοτάδι.Δράση, αγωνία, ανατροπές και φυσικά άφθονο γέλιο, τόσο για τους συμμετέχοντες αλλά κυρίως για τους τηλεθεατές οι οποίοι -σε αντίθεση με τους παίκτες- θα βλέπουν τα πάντα χάριν στις τελευταίας τεχνολογίας night-vision κάμερες.

Ένα τηλεπαιχνίδι που δεν κουράζει το μυαλό (ούτε των παικτών αλλά ούτε και των τηλεθεατών) με ερωτήσεις και απαντήσεις, αντιθέτως σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις τους φόβους σου, επιβραβεύοντας σε μάλιστα εάν στο τέλος καταφέρεις να βγεις ο γενναίος της παρέας.