Στιγμές ευτυχίας για τη Μαρία Ηλιάκη - Η φωτογραφία με το σύζυγο της και την κόρη τους

Πριν τον αποχαιρετήσει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Μαρία Ηλιάκη - Η φωτογραφία με το σύζυγο της και την κόρη τους

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει τόσο όμορφες στιγμές τα τελευταία χρόνια, αφού η ευτυχία για εκείνη ολοκληρώθηκε στα μάτια του άντρα της Στέλιου Μανουσάκη και ύστερα με τον ερχομό της κόρης τους.

Η μοναδική δυσκολία θα έλεγε κανείς είναι η απόσταση, που κατά διαστήματα τους χωρίζει! Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο γυναικολόγος μένει στην Ελβετία, ενώ πλέον η Μαρία, λόγω της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αυτό επιφέρει πολλές ευθύνες για εκείνη, καθώς θα πρέπει να είναι τόσο επαγγελματίας όσο και μητέρα, σε όλα μόνη της. Πρόσφατα μάλιστα νόσησε από κορωνοιό και έκανε καραντίνα με την μικρή της μόνες τους (όσα είπε για την περιπέτεια αυτή, το άγχος για την κόρη της).

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Στέλιος δεν είναι απών, προσπαθεί να μοιράζει το χρόνο του μεταξύ των δύο χωρών, όπως έκανε και αυτή τη φορά και η παρουσιάστρια τον απαθανάτισε αγκαλιά με την κορούλα τους!

Η φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την οικογένειά της

H οικογένεια της Μαρίας Ηλιάκη

Η αποκάλυψη της Ηλιάκη για τα απαράδεκτα σχόλια που δέχτηκε μετά την εγκυμοσύνη της

η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς πόσταρε μια φωτογραφία από εκείνη την περίοδο θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα. Μάλιστα, πρόσφατα ανακοίνωσε πως η κόρη της είχε διαγνωστεί με κορωνοίό.

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι έγκυος άκουσα πολλά «χαριτωμένα».. μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40..είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο…μπράβο αλλά να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερη τόσο λιγότερες οι αντοχές…

να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς …κι αλλά τέτοια «γλυκά» σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του «εγώ για καλό το λέω»… στην αρχή στεναχωριόμουν … τώρα.. ένα χρόνο μετά.. απλά χαμογελάω …αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας».