Ρένος Ρώτας: "Όλοι είναι στο απυρόβλητο" - Το καρφί για τις δηλώσεις Ρουβά

Όσα ανέφερε ο ηθοποιός στο Mega Καλημέρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ρένος Ρώτας:

Το πρωί της Τρίτης 22/2 η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Μίστερο Μπούφο» στο θέατρο «Άνεσις» όπου συνάντησε τον ταλαντούχο ηθοποιό Ρένο Ρώτα,ο οποίος μάλιστα φημολογούνταν για αρκετό διάστημα πως θα συμμετείχε στο Survivor 5.

Πάντα ευγενικός και καλοσυνάτος, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μια εκ των οποίων ήταν για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή ένα θέμα επίκαιρο το τελευταίο διάστημα.

Η τοποθέτηση του Ρένου Ρώτα στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

«Ο Σάκης Ρουβάς αυτά ένιωθε αυτά είπε. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω. Για μένα όλοι οι άνθρωποι είναι στο απυρόβλητο, δεν πυροβολώ κανέναν. Δεν θέλω διενέξεις, ούτε ανοίγω πολέμους διαδικτυακά. Να είναι καλά οι άνθρωποι και να λένε αυτά που πιστεύουν» τόνισε ο Ρένος Ρώτας.

Σάλος με τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη

Στην εκπομπή Χαμογέλα Και Πάλι βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς και έδωσε στην Σίσσυ Χρηστίδου μια εφ όλης της ύλη συνέντευξη. Μεταξύ άλλων έγινε μια εκτενής αναφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς ο τραγουδιστής μοιράστηκε ειλικρινά με όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα του για τη γνωριμία τους!

Και ενώ το ζήτημα με τη δίκη για τον Λιγνάδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο Σάκης προκάλεσε έντονα με τις δηλώσεις αγάπης και θαυμασμού για τον Δημήτρη, που γνώριζε!

«Όταν έσκασε η βόμβα με τον Δημήτρη Λιγνάδη έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα, είναι το πρόσωπο που περιγράφω. Το τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη».

«Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει μεγάλη στενοχώρια και λύπη. Είναι μία τραγωδία για τα θύματα και μία τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως συμβαίνει με τους ναρκομανείς και τους αγκαλιάζουν και τους φροντίζουν πρέπει να συμβεί το ίδιο».

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αυτός ο άνθρωπος που σας περιγράφω, που αγάπησα. Αυτό που έχει γίνει σε αυτόν τον άνθρωπο... Συμπάσχω και λυπάμαι για αυτό που του συμβαίνει».