Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Αν δεν σου ταιριάζει, μην το παίζεις!" - Το δημόσιο "άδειασμα" στον Γιώργο Λιάγκα

Ξέσπασε στον αέρα του Happy Day

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Ακόμα μία μέρα που τα τηλεοπτικά πάνελ ασχολούνται με τον αρραβώνα - υπερπαραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση. Το αγαπητό στον κόσμο ζευγάρι που να φανταζόταν την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα λίγες ώρες μετά τα χαρμόσυνα για αυτούς γεγονότα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης 22/2 σχολίασαν τα λεγόμενα του Σπύρου Μπιμπίλα μετά τον αρραβώνα.

Η παρουσιάστρια επίσης δεν άφησε εκτός συζήτησης και θέλησε να πάρει θέση, για το «πινγκ πονγκ» δηλώσεων μεταξύ του Μαυρίκιου Μαυρικίου και του Γιώργου Λιάγκα ενώ λίγο καιρό πριν τους φιλοξενούσαν στην εκπομπή.

Καταπέλτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα σχόλια Μπιμπίλα και Λίαγκα

«Εγώ τον Σπύρο τον εκτιμώ. Από τη στιγμή που τους τίμησε, πήγε στον αρραβώνα, να βγει την επόμενη ημέρα και να πει… Ο Σπύρος είναι ένας πολύ ευθύς άνθρωπος και πολύ ξεκάθαρος και αυτό του αναγνωρίζουμε αλλά από τη στιγμή που τους τίμησες και ήσουν ένας από τους λίγους αναγνωρίσιμους ανθρώπους που πήγαν, το να βγεις την επόμενη ημέρα και να πεις “και η Έφη Θώδη έβγαινε και θέλει προσοχή”, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι, για μένα δεν χρειάζεται» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Αυτό όμως μου θυμίζει τον Γιώργο Λιάγκα, που τον εκτιμώ και του λέω μία καλημέρα, ο οποίος παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει “δεν μου ταιριάζει”… Δηλαδή αν δεν σου ταιριάζει, μην το παίζεις ευθύς εξ’ αρχής. Το λέω με αγάπη! Είναι σαν να παίζουμε εμείς ένα θέμα 10 ημέρες και να πω “δεν μου ταιριάζει”.

Για να είμαι δίκαιη όμως και με τον Γιώργο. Και αυτό που έκανε ο Μαυρίκιος που τον έκραξε σε όλες τις εκπομπές ως απάντηση αλλά του έδωσε το αποκλειστικό, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας… Καλά τα είπε ο Λιάγκας, γιατί και προφανώς θέλει και το κράξιμό του ο Μαυρίκιος. Όλο λέω ότι πρέπει να κρατηθώ αλλά…».

Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την πρώτη νύχτα του αρραβώνα με την Ιλάειρα: "Ήμασταν..."

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, το πλέον αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, έζησαν το πιο ωραίο Σαββατοκύριακο τη ζωής τους, καθώς αρραβωνιάστηκαν στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας σε ένα ξέφρενο - υπερπαραγωγή γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα τους και αρκετοί επώνυμοι, ήταν εκεί για να μοιραστούν μαζί τους τη χαρά.

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι και χαρούμενοι, ενώ από τον αρραβώνα δεν έλειψαν τα ευτράπελα, αφού για κάποια ώρα οι βέρες του ζευγαριού αγνοούνταν. Τελίκα λίγο μετά βρέθηκαν, και όλα συνεχίστηκαν όπως είχαν προγραμαμτιστεί!

Η επόμενη μέρα βρήκε το ζευγάρι σε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία, ενώ ακολούθησε φαγητό με ψάρια που ψάρεψε ο πεθερός του Μαυρίκιου. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πώς μετά τον αρραβώνα ήταν τόσο κουρασμένοι που έπεσαν κατευθείαν για ύπνο.