Η αντίδραση του Γιώργου Καπουτζίδη μετά την επίθεση του Γρηγόρη Πετράκου - "Δεν θα κάνω..."

Τον συνάντησε η κάμερα του Πρωινού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η αντίδραση του Γιώργου Καπουτζίδη μετά την επίθεση του Γρηγόρη Πετράκου -

Μία επίθεση άνευ προηγουμένου, φαίνεται πως ξεκίνησε από τη μεριά του Γρηγόρη Πετράκου προς το πρόσωπο του Γιώργου Καπουτζίδη. Ο γνωστός σεναριογράφος έχει τοποθετηθεί τον τελευταίο καιρό δημόσια σε συνεντεύξεις του, για θέματα περί ομοφυλοφιλίας, αλλά και bullying, δηλαδή ζητήματα σημαντικά που αφορούν και απασχολούν την κοινωνία μας.

Στο στόχαστρο του Γρηγόρη Πετράκου μπήκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση που απηύθυνε ο ηθοποιός και σεναριογράφος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Τότε ο τραγουδιστής με μία ανάρτηση του, του "επιτέθηκε".Τα όσα έγιναν σχολίασαν στο Πρωινό την Τρίτη 22/2, καθώς η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον ρώτησε για την ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου. .

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη προς τον Γρηγόρη Πετράτου

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό του, δήλωσε: «Δε θα κάνω καμία δήλωση. Καμία δήλωση δε θα κάνω. Ευχαριστώ»

«Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι ζουν πίσω από μια διαχωριστική γραμμή»

Στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή Προσωπικά μίλησε το απόγευμα της Κυριακής (23/1) ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, τις πρώτες του δουλειές, αλλά και την μεγάλη του αγάπη, τον στίβο.

«Πήρα την απόφαση να είμαι πιο συγκεκριμένος και πιο σαφής γιατί νομίζω είναι χρόνο να μπορέσω να δω κάποια πράγματα πιο ήρεμα. Όντως μιλάω πολύ πιο ανοιχτά και νομίζω πως αυτό που κάνω βοηθά και πολύ κόσμο και αυτός είναι ο λόγος που το κάνω.

Είναι πάρα πολλά παιδιά και μεγαλύτεροι άνθρωποι οι οποίοι μου στέλνουν μηνύματα στα οποία μου λένε πως αυτό το οποίο κάνω τους βοηθάει. Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι ζουν πίσω από μια διαχωριστική γραμμή την οποία δεν καταλαβαίνω ποιος την έβαλε, πότε την έβαλε και γιατί την έβαλε.

Έτσι όπως το βλέπω πολύ ψύχραιμα, αυτή η γραμμή δεν εξυπηρετεί σε κάτι, το μόνο το οποίο φέρνει είναι δυστυχία, στεναχώρια, μίση. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η γραμμή, πρέπει να ζούμε όλο μαζί αγαπημένοι και να συνυπάρχουμε.

Όταν μου ζήτησαν να γράψω μόνο το σενάριο και να μην παίξω στις “Σαββατογεννημένες” αυτό ήταν μία πολύ στενάχωρη στιγμή. Έκλαψα γιατί ήταν το όνειρό μου να παίξω τον ρόλο που έγραψα για μένα αλλά τελικά έγινε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.