Ανατροπή στην υπόθεση του Άλεκ Μπάλντουιν - Τι συνέβη;

Νέες εξελίξεις στη δημοσιότητα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ανατροπή στην υπόθεση του Άλεκ Μπάλντουιν - Τι συνέβη;

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Άλεκ Μπάλντουιν στο Χόλιγουντ λίγο διάστημα πριν. Να ξαναθυμηθούμε ότι ο ηθοποιός πυροβόλησε με το όπλο, το οποίο ήταν μέρος του σκηνικού, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και πέτυχε μέλος της παραγωγής, το οποίο λίγο αργότερα κατέλειξε στο νοσοκομείο.

«Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;», μονολογούσε ο κορυφαίος ηθοποιός αμέσως μετά το ατύχημα.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν δεν πάτησε τη σκανδάλη τελικά

Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση Μπάλντουιν η οποία στοίχισε τη ζωή της κινηματογραφίστριας του «Rust» Χαλίνα Χάτσινς. Ο Άλεκ Μπάλντουν μπορεί να πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα χωρίς να πατήσει τη σκανδάλη του όπλου, σύμφωνα με εισαγγελέα στο Νέο Μεξικό.

Η Χάτσινς μεταφέρθηκε, άμεσα με ελικόπτερο μετά το συμβάν, στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, όπου το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε το θάνατό της. Ο κ. Souza μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο περιφερειακό ιατρικό κέντρο Christus St Vincent, καθώς είχε τραυματιστεί και τελικά πήρε εξιτήριο αρκετές ώρες αργότερα.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Μπαλντουίν

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν οι πρώτες δηλώσεις του Άλεκ Μπάλντουιν

Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Άλεκ Μπάλντουιν, καθώς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας στο Μεξικό, πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας.

Από την άλλη είναι ακόμη σε σοκ ενώ δεν δίστασε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μετά την θλιβερή είδηση καθώς αποφάσισε να κάνει δηλώσεις μέσα από το Twitter. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του.

Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγάπησαν τη Χαλίνα. «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και την λύπη μου για το τραγικό ατύχημα που αφαίρεσε την ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και συναδέλφου που θαύμαζα βαθιά».