Στιγμές αγωνίας για τον Κρατερό Κατσούλη - Η νέα ανάρτηση από το νοσοκομείο

Συνεχίζει να νοσηλεύεται η μητέρα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές αγωνίας για τον Κρατερό Κατσούλη - Η νέα ανάρτηση από το νοσοκομείο

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Κρατερός Κατσούλης τις τελευταίες μέρες μιας και η μητέρα του νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (δείτε εδώ την ανάρτηση με την οποία το ανακοίνωσε), χωρίς ωστόσο να έχει εξηγήσει ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Με νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η μητέρα του εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς για την φροντίδα που της δείχνουν.

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη για τη μητέρα του

«Καλησπέρα και πάλι. Εδώ είμαστε πάντα, στο “Σωτηρία”. Σιγά – σιγά έχει αρχίσει και γίνεται μια νέα καθημερινότητα. Τι σημαντικό που είναι όμως να συναντάς ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές σου, όχι μόνο άξιους επαγγελματίες, αλλά και ανθρώπους. Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και ευχών. Να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο βίντεο που ανέβασε, ενώ στη λεζάντα έγραψε:

«Στην νέα διαμορφωμένη ιδιαίτερη καθημερινότητα μας εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρια, αναμένοντας και ελπίζοντας για το καλύτερο. Μεγάλο Ευχαριστώ ξανά σε όλους τους εδώ, ανθρώπους πάνω απ’όλα, επαγγελματίες ,που γνωριζόμαστε μέρα με τη μέρα και περισσότερο, και βέβαια σε όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές και συμπαράσταση. Να’στε καλά με υγεία».

Αυτή είναι η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες με την Κατερίνα Καραβάτου, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται όχι μόνο τη ζωή της μέχρι πρόσφατα με τον ηθοποιό, αλλά κι ένα κοινό με τη μητέρα του και πρώην πεθερά της.

Οι δυο τους, άλλωστε, είχαν στο παρελθόν μια... κόντρα και αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Κρατερός Κατσουλής, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως δεν είναι μόνο η γυναίκα του Θεσσαλονικιά, αλλά και η μητέρα του... δείτε τη μητέρα του Κρατερού Κατσούή στο Athensmagazine.gr