Τραγικες στιγμές για την μητέρα των παιδών από την Πάτρα - "Αν ήμουν μόνη μου θα έπεφτα από..."

Είναι σε απόγνωση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγικες στιγμές για την μητέρα των παιδών από την Πάτρα -

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο των γονιών των κοριτσιών από την Πάτρα καθώς όπως σταθούν και όπου βρεθούν είναι δαχτυλοδεικτούμενοι και ακούνε από παντού εικασίες και ανακρίβειες για τον τρόπο που έφυγαν από τη ζωή τα παιδιά τους. Μετά το δημοσίευμα που έκανε λόγο για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης και στην πορεία διαψεύστηκε από την ένωση ιατροδικαστών, η μητέρα των τριών παιδιών φαίνεται ότι είναι σε απόγνωση.

Την ώρα που βγήκε στον αέρα η χθεσινή ανάρτηση για την εισπνοή τοξικού αερίου, η μητέρα των παιδιών βρισκόταν εκτός του σπιτιού του ζευγαριού, ενώ έξω από το σπίτι είχαν στηθεί κάμερες προκειμένου να καταγράψουν την αντίδρασή της.

"Θα έπεφτα από εκεί πάνω.." - Tα λόγια της άτυχης μητέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κατά την επιστροφή της στο σπίτι, η μητέρα βρήκε έξω από την πόρτα δημοσιογράφους να την περιμένουν.

Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ήταν εμφανώς αναστατωμένη και όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους επέμεινε ρωτώντας τη για την αντίδρασή της για όλα αυτά που γράφτηκαν είπε: «Η αντίδρασή μου αν ήμουνα στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω» δείχνοντας την ταράτσα.

Ραγίζει καρδιές η θεία που βρήκε νεκρό το παιδί - "Δεν έχω δει κάτι πιο..."

Με αγωνία περιμένουν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα στην Πάτρα, τις τοξικολογικες εξτάσεις της 9χρονης κόρης τους. Οι εξετάσεις θα δώσουν κάποιες απαντήσεις και θα ρίξουν φως σε σημεία της υπόθεσης ώστε να σταματήσουν οι εικασίες της κοινής γνώμης, και ο Γολγοθάς των συντετριμμένων γονιών.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε σήμερα (22/2) η αδερφή της μητέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, καθώς ήταν ήταν παρούσα και βίωσε από πρώτο χέρι τον θάνατο της 3χρονης, εξιστορώντας τι ακριβώς συνέβη και πώς ένιωσε μόλις αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί.

«Την Κυριακή θα πηγαίναμε για έναν καφέ με την αδερφή μου και με τα παιδιά. Σηκωθήκαμε 10.30 ντυθήκαμε, η Ρούλα έφτιαχνε την κρέμα του παιδιού και μου λέει θα την ξυπνήσεις εσύ; Και πήγα.

Ήταν σκοτάδι γιατί η Τζωρτζίνα κοιμόταν ακόμη, και είδα ότι δεν ήταν σκεπασμένη όπως κάνουν όλα τα μωρά στον ύπνο τους.Την πιάνω και ήταν παγωμένη. Εν τω μεταξύ δεν έβλεπα την κοιλιά της να κινείται και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι συμβαίνει.

Ανάβω το φως την κοιτάω και τα χείλια της ήταν μελανά. Ήταν ότι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει στη ζωή μου», είπε η θεία των παιδιών.