Ελένη Μενεγάκη: "Τα έχασε" στον αέρα της εκπομπής της - Τι συνέβη;

«Θα ήθελα να ξέρω αν...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη:

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/02 η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή «Ελένη» τα "έχασε" On air μόλις έμαθε πόσους followers έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει ότι περιμένει δίδυμα με την αγαπημένη του. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής έφτασε τους 400 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram.

Μπορεί να ακούγεται για κάποιους αδιάφορο ωστόσο, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε ο πρώτος celebrity που απέκτησε 400 εκατομμύρια ακόλουθους. Μέχρι στιγμής στο top 3 των διασήμων, το οποίο πλαισιώνουν η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ, με 312 εκατομμύρια ακόλουθους, και τρίτος ο σούπερ σταρ της Παρί σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι.

Έτσι, μόλις προβλήθηκε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η γνωστή παρουσιάστρια έμεινε άφωνη καθώς από την άλλη δεν δίστασε να στείλει και το δικό της μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και εμείς thank you, αλλά Christian θα ήθελα να ξέρω αν φοράς και το άρωμα Dior,γιατί ωραία η μπλούζα το άρωμα όμως; Σου έχει πει κανείς ότι έχει κυκλοφορήσει και γίνεται χαμός; Δεν νομίζω να σε πειράζει που πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση ο Pattinson»!

Η επική αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη on air

Λίγα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985, στο Σάο Πέδρο του Φουνσάλ, στο νησί του Ατλαντικού Μαδέρα, που ανήκει στην Πορτογαλία. Είναι το τέταρτο και τελευταίο παιδί της Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Βιβέιρος ντα Αβέιρο (γενν. 1954) και του Χοσέ Ντινίς Αβέιρο (1953–2005).

Τα αδέλφια του ονομάζονται Έλμα (γενν. 1973), Ούγκο (γενν. 1975) και Κάτια (γενν. 1977). Ο μεγάλος αδερφός του, Ούγκο, αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά, ενώ οι δυο αδερφές του ήταν αρκετά μικρές για να βοηθήσουν τη μητέρα τους. Ο Ρονάλντο δεν ήταν καλός μαθητής, του άρεσε όμως το ποδόσφαιρο, και τον χαρακτήριζε η ταχύτητα από τότε.

Οκτώ ετών πήγε στην Αντορίνια (ΚΦ Αντορίνια ντε Σάντο Αντόνιο), μια ερασιτεχνική ομάδα. Ύστερα από δύο χρόνια πήγε στη Νασιονάλ, η οποία ήταν η μεγάλη ομάδα του νησιού, από τότε άρχισε να γίνεται γνωστός.

Ήταν μόλις δεκαπέντε ετών, και τον απέκτησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ, ενώ είχε πετύχει και το πρώτο του γκολ, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον μεγάλων αγγλικών ομάδων.