Κάτι Ξαναψήνεται: Κλάμα στο Twitter με τα επικά σχόλια για το ντύσιμο του Νίκου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάτι Ξαναψήνεται: Κλάμα στο Twitter με τα επικά σχόλια  για το ντύσιμο του Νίκου

Στο σημερινό επεισόδιο του «Κάτι Ξαναψήνεται» οι χρήστες του Twitter έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους καθώς οι εξελίξεις κάθε εβδομάδα με τους νέους παίκτες έχουν τρομερή πλάκα χαρίζοντας άπλετο γέλιο τόσο στους ίδιους όσο και στους τηλεθεατές. Ποιο θα είναι ωστόσο το μέλλον της συγκεκριμένης εκπομπής;

Έτσι, πριν από λίγο είδαμε τον Στέφανο να βάζει τα δυνατά του αλλά και τα καλά του προκειμένου να ικανοποιήσει πλήρως τους καλεσμένους του. Ο ίδιος μεταξύ άλλων υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με πολύ ζεστασιά και υπέροχη διάθεση, ενώ και το μενού του ήταν ιδιαίτερο και πίστευε ότι είχε πετύχει τις γεύσεις ως επί το πλείστον.

Από την άλλη, το Twitter "πήρε" φωτιά καθώς οι περισσότεροι στάθηκαν στο ντύσιμο του κυρίου Νίκου, ο οποίος φορούσε ένα ιδιαίτερο πουκάμισο.

Ο Νίκος στο Κάτι Ξαναψήνεται

Τα επικά σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση του Νίκου

Έφυγε από τα «Διλήμματα» της Καινούργιου και πήγε στο «Κάτι Ξαναψήνεται» της Σπυροπούλου - Χαμός στο Twitter

Μπορεί η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA να μην περιλαμβάνει τη στήλη «Διλήμματα», ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις επικές ιστορίες που παρακολουθούσαμε καθημερινά. Μία από τις πρωταγωνίστριες αυτής της μίνι σειράς λοιπόν, αυτή την εβδομάδα βρέθηκε στο «Κάτι Ξαναψήνεται» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ο λόγος για τη Νικόλ Δαλέκου, μία από τις πιο χαρακτηριστικές περσόνες των «Διλημμάτων», η ηθοποιός που πλέον δηλώνει pilates instructor, βρέθηκε στην μαγειρική εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και μάλιστα χθες (16/2) ήταν η σειρά της να μαγειρέψει, ενώ τις προηγούμενες μέρες ήταν η παίκτρια που εντόπισε ένα κομμάτι ξύλου μέσα στο φαγητό της.