Έγινε γνωστό σήμερα 22/02 - Τέλος και επίσημα από το OPEN γνωστή εκπομπή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγινε γνωστό σήμερα 22/02 - Τέλος και επίσημα από το OPEN γνωστή εκπομπή

Τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού «Ταξί» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 21/02. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος ο ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Διονύσης Ατζαράκης. Τέλος από το Open και η Φαίη Μαυραγάνη; -Δείτε εδώ αναλυτικά

Πιο συγκεκριμένα, θέλησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τελευταίο γύρισμα ταξί σήμερα.

Εντάξει εσείς θα έχετε να βλέπετε επεισόδιο μέχρι το καλοκαίρι, εμείς έχουμε προλάβει απλώς να τρέξουμε το πρόγραμμα. Δείτε καλεσμένους που έχω» ανέφερε στο πρώτο story που δημοσίευσε ο Διονύσης Ατζαράκης, αποκαλύπτοντας ποια είναι τα πρόσωπα που θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Φισφή και τον Θωμά Ζάρμπα, το καλλιτεχνικό ταίρι του γνωστού stand up comedian. Στο επόμενο story του ο Διονύσης Ατζαράκης βρίσκεται έξω από το ταξί μαζί με τους καλεσμένους του και όλο το συνεργείο της εκπομπής και ακούγεται να λέει: «Λοιπόν, σημαντική ανακοίνωση. Κύριε σκηνοθέτα, δώσ ‘το».

Τέλος για το «Ταξί» από το Open

Το βιογραφικό του παρουσιαστή

Ο Διονύσης Ατζαράκης γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ (Καποδιστριακό), Σκηνοθεσία (Σχολή Σταυράκου), Υποκριτική (Ίασμος/studio NAMA) και Media Governance (MSc, London School of Economics). Όταν έκλεισε το 20ο έτος της ηλικίας του, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy («Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη).

Όταν έκλεισε το 21ο έτος της ηλικίας του, έγινε 22. Την περίοδο που βρισκόταν στο Λονδίνο διακρίθηκε σε διαγωνισμούς stand-up comedy ενώ απόσπασμα παράστασής του προβλήθηκε στο BBC Radio 2. Τα τελευταία χρόνια κάνει stand-up σε θέατρα, μπαρ και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, γυρίζει ταινίες μικρού μήκους και φτιάχνει κόμικς (σειρά COMedICS, athensovoice.gr). Είναι τοξότης και δεν πιστεύει στα ζώδια. Από τις 8 Ιουλίου του 2013, παρουσιάζει την εκπομπή ΠΕΔΕΣ στον Alpha.