Φανερά ενοχλημένος ο Γιώργος Κοψιδάς μετά από ερώτηση που δέχτηκε: «Συγγνώμη τώρα, αλλά θα μιλάμε μόνο για το Survivor;»

«Υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα από αυτό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φανερά ενοχλημένος ο Γιώργος Κοψιδάς μετά από ερώτηση που δέχτηκε:  «Συγγνώμη τώρα, αλλά θα μιλάμε μόνο για το Survivor;»

Με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Moby Dick», ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε το παρών επίσης ανάμεσα σε πολλά γνωστά πρόσωπα. Μάλιστα, ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το Survivor.

Ωστόσο δεν του άρεσε καθόλου ενώ πριν λίγο καιρό δεν δίστασε να αδειάσει δημόσια την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Κάτια επέστρεψε στο Survivor και εύχομαι να της πάνε όλα καλά. Καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε.

Αν δεν έχουμε αποδείξεις και στοιχεία για οτιδήποτε, καλό θα είναι να προσέχουμε. Έχει περάσεις ένας χρόνο από το Survivor και ότι συνέβη έχει πλέον λυθεί.

Συγγνώμη τώρα, αλλά θα μιλάμε μόνο για το Survivor; Έχω έρθει να δω μια παράσταση και με ρωτάτε μόνο για το Survivor. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα από αυτό».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά

«Τα περισσότερα ριάλιτι που προβάλλονται δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου»

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/9) ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο Survivor αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν πριν 25 χρόνια, όταν ήμουν 19 χρονών στον Δήμο Παπάγου, όπου υπήρχε μια υπηρεσία, στην οποία έβγαινε απορριμματοφόρο και μαζεύαμε κλαδιά και κορμούς που πέταγαν οι κηπουροί. Το επάγγελμα του ηθοποιού, προέκυψε 10 χρόνια μετά. Σε αυτό το διάστημα έπαιζα μπάσκετ και έκανα πολλές άλλες δουλειές.

Η υποκριτική ήρθε στα 28 μου. Έκανα κάποια διαφημιστικά πριν και από εκεί μου πρότειναν να ασχοληθώ με την υποκριτική. Εγώ ήμουν πάρα πολύ ντροπαλό παιδί και συνεσταλμένο. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου καθόλου ο χώρος αυτός.

Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα σε ριάλιτι. Στο συγκεκριμένο που συμμετείχα μου άρεσε πολύ το concept, ήταν πολύ αθλητικό, είχε να κάνει με επιβίωση στη φύση και ήθελα να δοκιμάσω τα όρια μου. Τα περισσότερα ριάλιτι που προβάλλονται δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου».