Δίνει τέλος στις φήμες ο Αναστάσιος Ράμμος - «Την Κατερίνα Ζαρίφη την αγαπάω σαν...»

Όλη η αλήθεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
 Δίνει τέλος στις φήμες ο Αναστάσιος Ράμμος - «Την Κατερίνα Ζαρίφη την αγαπάω σαν...»

Δηλώσεις στο Super Κατερίνα έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος το πρωί της Τετάρτης 23/2 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε επιτέλους τι ισχύει για τη σχέση που του χρεώνουν με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο τραγουδιστής είναι ένα πρόσωπο που πρώτα από όλα συζητιέται για τις ικανότητες του στο χώρο της τηλεόρασης και της μουσικής, αλλά τελευταία έχει απασχολήσει καθώς φαίνεται να είναι πολύ κοντά με την παρουσιάστρια.

Κουράστηκε με τις φήμες λοιπόν ο Αναστάσιος και αποφάσισε να δηλώσει πως η Κατερίνα είναι το κορίτσι του...αλλά φιλικά. Καλά ακούσατε!

Υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκα αναμφίβολα και αυτό θέλει να τονίσει ο τραγουδιστής, αφού οι δυο τους έχουν μια απίστευτη χημεία, που αυτό πολλές φορές μπερδεύει!

Οι δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου στο Super Κατερίνα

«Την Κατερίνα την αγαπάω σαν να είμαι εγώ, την λατρεύω… Η σχέση μας δεν είναι ερωτική, είμαστε φίλοι… την αγαπάω, τι να πω… είναι το κορίτσι μου», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ο παρουσιαστής του Total Blackout

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του Total Blackout και ο ALPHA απάντησε με την επίσημη ανακοίνωση για το παιχνίδι, το οποίο θα αναλάβει ο Αναστάσιος Ράμμος.

Πολλά ονόματα είχαν ακουστεί για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, ωστόσο ο σταθμός αποφάσισε να «κλείσει» τον γνωστό τραγουδιστή.

Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις στο απόλυτο σκοτάδι! Όμως όταν σβήνουν τα φώτα τίποτα δεν παραμένει ίδιο! Είσαι έτοιμος; Το πιο αστείο παιχνίδι της τηλεόρασης έρχεται στον Alpha πιο OMG και διασκεδαστικό από ποτέ! Στην παρουσίαση, ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης, Αναστάσιος Ράμμος μας δίνει μια υπόσχεση: Αν έχεις τις μαύρες σου, το «Total Blackout» θα σου φτιάξει τη διάθεση!

«Total Blackout», με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Το πιο OMG παιχνίδι έρχεται στον ALPHA!