Σοβαρό ατύχημα για την Δούκισσα Νομικού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοβαρό ατύχημα για την Δούκισσα Νομικού

Η χθεσινή ημέρα 22/02 για αρκετούς ήταν σημαδιακή καθώς θεωρήθηκε σημαντική μιας συμβαίνει κάθε 200 χρόνια, όπως φαίνεται ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να ισχύει για την Δούκισσα Νομικού καθώς η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με μια άτυχη ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά ωστόσο δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είχε μια άτυχη στιγμή αφού σκόνταψε με συνέπεια να χτυπήσει την ουρά στην πλάτη της. -Δείτε επίσης εδώ το εσωτερικό του σπιτιού της

Το ατύχημα της Δούκισσας Νομικού

«Χθες για εσάς ήταν η μέρα 22 22 2 22. Για μένα ήταν η μέρα που έφαγα μια συναρπαστική τούμπα φορώντας 2 κάλτσες με 2 emoticons. Χτύπησα στην ουρά μου».

Ανάρτηση Δούκισσας Νομικού

Τεραστίων διαστάσεων - Το δώρο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα παιδιά της

Κατά την διάρκεια της αποκαλυπτικής συνέντευξης της Δούκισσας Νομικού στο πλατό του The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κανείς δε μπόρεσε να πάρει τα μάτια του από δύο πράγματα! Το πρώτο ασφαλώς και είναι η πάντα εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού και το δεύτερο ήταν ο τεραστίων διαστάσεων αρκούδος, που στεκόταν δίπλα στην καλεσμένη.

Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου και το πλατό είχε στολιστεί ανάλογα, ωστόσο κάτι θα ειπώθηκε λογικά εκτός αέρα και ο αρκούδος αυτός έφτασε στο σπίτι του μοντέλου, ως δώρο για τη μικρή Αναστασία και τον μικρό Σάββα!

Με μια ανάρτηση στο Instagram η τρυφερή μανούλα έσπευσε να δείξει το πόσο πολυ απολαμβάνουν το δώρο τους τα παιδιά καθώς και με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσει δημόσια τον Γρηγόρη για την κίνηση του αυτή!

Είναι γνωστά έτσι και αλλιώς, τα giveaway που πραγματοποιεί ο παρουσιαστής συχνά στην εκπομπή..οπότε δε μας εξέπληξε που έκανε άλλο ένα, μιας και οι σχέσεις τους με τη Δούκισσα είναι πολύ καλές.

Το δώρο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα παιδιά της Δούκισσας Νομικού

Το δώρο του Αρναούτογλου