Survivor 5: «Είχα να διαχειριστώ πολλούς ανθρώπους που δεν θα τους επέλεγα ποτέ στη ζωή μου» - "Κόλαφος" η Καζολέα

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Είχα να διαχειριστώ πολλούς ανθρώπους που δεν θα τους επέλεγα ποτέ στη ζωή μου» -

Το μεσημέρι της Τετάρτης 23/02 η Πελαγία Καζολέα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5. Έτσι, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για όλους και όλα στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Το Survivor είναι μία πολύ δύσκολη εμπειρία. Δηλαδή αν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος λες “δεν θα πάω να ζήσω εμπειρία να κοιμάμαι στα σανίδια, να μην τρώω και τέτοια”. Παρόλα αυτά, είναι ένα μάθημα ζωής από άποψη εμπειρίας γιατί μπορείς να δεις πράγματα τα οποία δεν θα τα βίωνες σε καμία άλλη συνθήκη.

Εγώ αυτό που κατάλαβα για εμένα είναι ότι η υπομονή που έχω σαν άνθρωπος και η ψυχραιμία μου, δεν μπόρεσε να κλονιστεί παρά τους δύο μήνες. Στο Survivor είχα να διαχειριστώ πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που δεν θα τους επέλεγα ποτέ να τους έχω στη ζωή μου αρχικά. Δεν μιλάω για όλους τους παίκτες, αλλά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αν έχει προσωπικότητα θεωρώ πως δεν μπορείς να τα πας με όλους καλά».

Οι δηλώσεις της Πελαγίας Καζολέα για το Survivor 5

Ανοιχτοχέρης ο σύντροφος της Πελαγίας, Γιώργος Καβακάκης! Της έκανε δώρο αυτοκίνητο

Στην Ελλάδα επέστεψε πριν μερικές μέρες η Πελαγία Καζολέα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5. Η ίδια γύρισε εμφανώς πιο μαυρισμένη και αδύνατη από ποτέ και αμέσως συναντήθηκε με τους δικούς της ανθρώπους και πρώτο πρώτο τον σύντροφό της, Γιώργο Καβακάκη.

Το ζευγάρι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον χρόνο που ήταν χωριστά για αυτό και δεν αποχωρίζονται λεπτό ο ένας τον άλλον. Ο σύντροφός της, μάλιστα, θέλησε να της κάνει κι ένα δώρο, που διόλου το περίμενε.

Συγκεκριμένα, της αγόρασε ένα αυτοκίνητο, smart για την ακρίβεια, με την ίδια να παθαίνει κυριολεκτικά σοκ. Φυσικά, εκείνη απαθανάτισε την στιγμή αυτή και λίγο αργότερα η Πελάγια την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram