Σασμός: "Μπορώ να σας πω ότι..." - Η αντίδραση των γονιών του Μανόλη όταν μαθαίνουν για την Κλαίρη

"Δεν έχουμε γυρίσει ακόμα αυτές τις σκηνές αλλά..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός:

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, μιας και βλέπουμε τον Μανόλη να είναι ερωτευμένος και να έχει σχέση με την Κλαίρη, η οποία είναι τυφλή.

Η τηλεοπτική μητέρα του Μανόλη, Αλίνα Κωτσοβούλου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 23/2 στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την αντίδραση που θα έχουν με την σχέση αυτή.

«Τα γυρίσματα πάνε καλά. Το μισό συνεργείο είναι τώρα στα Γιάννενα. Ακόμη ο Μανόλης δεν έχει φέρει τη νέα σχέση. Αργότερα, όχι τώρα. Θα αντιδράσουμε έτσι και έτσι. Δεν έχουμε γυρίσει ακόμα αυτές τις σκηνές. Θα αντιδράσουμε έτσι και έτσι. Πάντως θα έχουμε μια τυπική αντίδραση γονιών που ζουν σε ένα χωριό. Αυτό θα είναι το πρώτο που μπορώ να σας πω», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε πως η Κλαίρη Κονταξάκη είναι η κοπέλα που θα κάνει σχέση ο Μανόλης. Είναι φοιτήτρια στο Φυσικό του Ηρακλείου και είναι τυφλή. Πολύ όμορφη, δυναμική, ακομπλεξάριστη, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, θα είναι η ιδανική σύντροφος για τον συνεσταλμένο Μανόλη. Η σχέση θα γίνει γρήγορα ουσιαστική. Δύο άνθρωποι με δυσκολία προσαρμογής στον κόσμο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα έρθουν κοντά, η Κλαίρη θα δώσει δύναμη και κουράγιο στον Μανόλη και θα τον βοηθήσει στο μέλλον να ξεκινήσει την καριέρα του στα μαθηματικά.

Οι δηλώσεις της Αλίκης Κωτσοβούλου για τον Σασμό και την σχέση του Μανόλη και της Κλαίρης

Τι θα δούμε απόψε 23/2 στον Σασμό

Επεισόδιο 97

Η Καλλιόπη θα επισκεφτεί τον Αστέρη για πρώτη φορά στη φυλακή και η συνάντηση τους θα την συγκλονίσει. Την ίδια στιγμή τα ξαδέλφια της Μαρίνας συνεχίζουν να παρακολουθούν τον Νικηφόρο, ο οποίος το παρατηρεί και ενημερώνει τον Μαθιό.

Η Στέλλα αρχίζει να ερευνά τη ζωή της μητέρας της έχοντας πια βάσιμες υποψίες πως έχει εμφανιστεί ένα τρίτο πρόσωπο. Η Θοδώρα επιβεβαιώνει τις υποψίες της και καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Ο Άγγελος ζητά από τη Στέλλα να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Θα καταφέρει να την πείσει;