Εντάσεις στις φυλακές του Σασμού: Το spoiler του Θάνου Μπίρκου - «Θα γίνει ένας χαμός...»

«Η φυλακή είναι ένας πολύ σκληρός χώρος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εντάσεις στις φυλακές του Σασμού: Το spoiler του Θάνου Μπίρκου - «Θα γίνει ένας χαμός...»

Στο Happy Day είδαμε το πρωί της Τετάρτης 23/2 τον Θάνο Μπίρκο από το Σασμό να κάνει κάποιες δηλώσεις αναφορικά με το ρόλο του στη σειρά. Ενώ ο Αστέρης βρίσκεται δικάσιμος στις φυλακές (ολόκληρο τραγούδι γράφτηκε για την περίοδο αυτή που διανύει), βλέπουμε να γνωρίζει όλο και περισσότερο κόσμο καθώς και το σκληρό πρόσωπο των φυλακών.

Ο Τόλης και ο Καραπάνος είναι τα δύο άτομα, που θα βοηθήσουν τον Αστέρη να εξοικειωθεί ή να φοβηθεί το χώρο στον οποίο βρίσκεται αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό Τόλη, ο οποίος φαίνεται να ξέρει καλά και καθόλου τυχαία τι κάνει, έχουμε να περιμένουμε πολλά, με τον Αστέρη να βρίσκεται σε μια αλλεπάλληλη ένταση.

Οι δηλώσεις του Θάνου Μπίρκου στο Happy Day

«Έχουμε να δούμε πάρα πολλά ακόμα, η φυλακή είναι ένας πολύ σκληρός χώρος. Θα γίνει ένας χαμός. Ο Τόλης επιτρέπει τα πειράγματα στις φυλακές για να μη του επιτίθονται και γίνονται τα πράγματα χειρότερα. Η σχέση μου με τον Αστέρη δεν θα αλλάξει, τόσο δραματικά όσο πλησιάζει ο Καραπάνος και γίνονται φίλοι μέσα στη φυλακή», εξήγησε ο Θάνος Μπίρκος.

Η αντίδραση των γονιών του Μανόλη όταν μαθαίνουν για την Κλαίρη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, μιας και βλέπουμε τον Μανόλη να είναι ερωτευμένος και να έχει σχέση με την Κλαίρη, η οποία είναι τυφλή.

Η τηλεοπτική μητέρα του Μανόλη, Αλίνα Κωτσοβούλου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 23/2 στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την αντίδραση που θα έχουν με την σχέση αυτή.

«Τα γυρίσματα πάνε καλά. Το μισό συνεργείο είναι τώρα στα Γιάννενα. Ακόμη ο Μανόλης δεν έχει φέρει τη νέα σχέση. Αργότερα, όχι τώρα. Θα αντιδράσουμε έτσι και έτσι. Δεν έχουμε γυρίσει ακόμα αυτές τις σκηνές. Θα αντιδράσουμε έτσι και έτσι. Πάντως θα έχουμε μια τυπική αντίδραση γονιών που ζουν σε ένα χωριό. Αυτό θα είναι το πρώτο που μπορώ να σας πω», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε πως η Κλαίρη Κονταξάκη είναι η κοπέλα που θα κάνει σχέση ο Μανόλης. Είναι φοιτήτρια στο Φυσικό του Ηρακλείου και είναι τυφλή. Πολύ όμορφη, δυναμική, ακομπλεξάριστη, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, θα είναι η ιδανική σύντροφος για τον συνεσταλμένο Μανόλη. Η σχέση θα γίνει γρήγορα ουσιαστική. Δύο άνθρωποι με δυσκολία προσαρμογής στον κόσμο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα έρθουν κοντά, η Κλαίρη θα δώσει δύναμη και κουράγιο στον Μανόλη και θα τον βοηθήσει στο μέλλον να ξεκινήσει την καριέρα του στα μαθηματικά.