Βασίλης Τερλέγκας: ''Αδειάζει'' τον Σάκη Ρουβά - «Δε νομίζω ότι πήγε σε πρωινάδικο τυχαία...»

«Βαλτός ήταν»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βασίλης Τερλέγκας: ''Αδειάζει'' τον Σάκη Ρουβά -  «Δε νομίζω ότι πήγε σε πρωινάδικο τυχαία...»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε δηλώσεις ο Βασίλης Τερλέγκας το πρωί της Πέμπτης 24/2. Μεταξύ των δηλώσεων του ο τραγουδιστής ήρθε να δώσει και εκείνος την δική του απάντηση αναφορικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά τις «περίεργες» δηλώσεις αγάπης του Ρουβά στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Βασίλης Τερλέγκας, δε μπόρεσε να κρύψει την ενόχληση του πάνω στην τοποθέτηση αυτή καθώς θεωρεί ανήκουστα όσα εξέφρασε ο Σάκης. Σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες, δεν έκρυψε πως εκτιμάει και συμπαθεί τον Ρουβά, ωστόσο αυτή την δήλωση θα ήθελε ιδανικά να την ξεχάσει.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Τερλέγκα στο Μega Καλημέρα

«Η δήλωση του Ρουβά… βαλτός ήταν. Δε νομίζω ότι ο Ρουβάς πήγε σε πρωινάδικο τυχαία. Τον Ρουβά τον αγαπάω σαν καλλιτέχνη. Ρε φίλε, δεν είσαι καλλιτέχνης, είσαι επιχειρηματίας. Ρε Ρουβά…. τι κάνεις; Τι λες τώρα; Ποιον αγαπάς; Επειδή σου έδωσε το βραβείο ανοιχτής παλάμης; Ε όχι κύριε Ρουβά. Σ’ αγαπάω φίλε Σάκη αλλά δε μου τα λες καλά» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τερλέγκας.

Ο ρατσισμός που έχει βιώσει ο τραγουδιστής

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος μίλησε για τον ρατσισμό που δέχτηκε επειδή είπε ότι δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι.

«Πέρασα διαταραχή πανικού από τον πολύ κόσμο που έπεφτε πάνω μου, νόμιζα ότι θα πεθάνω, είχα τρελαθεί. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει διαταραχή πανικού. Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου αυτό που έπαθα. Τη νύχτα γίνονται λιγότερα από τη μέρα.

Η δουλειά μου δεν έχει τόσα προβλήματα όσα μπορείς να φανταστείς. Η νύχτα είναι στην κουλτούρα του Έλληνα να διασκεδάζει. Δεν μπορώ εγώ να παρεκκλίνω, ως καλλιτέχνης», είπε αρχικά.

Ο Βασίλης Τερλέγκας πρόσθεσε επίσης: «Μπορεί και να υπήρξαν πισώπλατα μαχαιρώματα. Εγώ έφαγα πάρα πολύ ρατσισμό γιατί πιστεύω στο Χριστό και γιατί είπα ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Είπα ότι δεν θέλω, αν γίνουν θα τους στηρίξω». Στην εκπομπή Pop Up, σόκαρε με την εξομολόγηση του και ο Σάκης Αρσενίου.