Εκτάκτως εκτός ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου

Η επίσημη ανακοίνωση στον αέρα του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτάκτως εκτός ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα ο ALPHA να αλλάξει εκτάκτως την ροή του προγράμματος του. Για αυτό και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα αποφασίσθηκε πως δεν θα βγει στον αέρα του σταθμού, αντιθέτως θα αντικατασταθεί με μια έκτακτη εκπομπή.

Την ανακοίνωση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day συγκλονισμένη με τα όσα έχουν σημειωθεί, για να ενημερώσει τους τηλεθεατές.

Η ανακοίνωση για την εκπομπή της Καινούργιου

«Τα πράγματα εξελίσσονται με δραματικό τρόπο, γι’ αυτό ο Alpha αποφάσισε να αλλάξει την ροή του. Δεν θα βγει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, θα έχουμε έκτακτη εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τους 8 φτάνουν οι πρώτοι νεκροί μετά την εισβολή της Ρωσίας

Μετά την ανακοίνωση της επίθεσης Ρωσίας στην Ουκρανία, η είδηση με τους πρώτους νεκρούς δεν άργησε να έρθει. Η επίθεση ξεκίνησε μετά τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης από την ρωσική κυβέρνηση, με χτυπήματα σε διαφορετικές περιοχές της Ουκρανίας.

Η εισβολή την οποία ανακοίνωσε επίσημα ο Πούτιν δεν έγινε μόνο από την ανατολική Ουκρανία, από Ντόνετσκ και Ντονμπάς αλλά και από την Κριμαία - Λευκορωσία. Τα αποτελέσματα των πρώτων εκρήξεων φάνηκαν στο Κίεβο, την Οδησσό, τη Μαριούπολη, οπού εκεί έχουμε και τα πρώτους νεκρούς.

Σύμφωνα με την πρώτη αποτίμηση των τελευταίων ωρών, η Ουκρανία θρηνεί τους πρώτους 8 ανθρώπους, που έχασαν τη ζωή τους και άλλους 9 τραυματισμένους από τα Ρώσικα στρατεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η Ουκρανία από τη μεριά της, σε προσπάθεια άμυνας κατέρριψε πέντε ρωσικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο με την Ρωσία να αρνείται το γεγονός.

Πόλεμος Ουκρανία