Σασμός: Η πραγματική σχέση Δανάης Παππά και Στρατή Χατζησταματίου - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Η πραγματική σχέση  Δανάης Παππά και Στρατή Χατζησταματίου - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς Σασμός, έχουν πάρει φωτιά με το μισό συνεργείο να έχει μεταφερθεί στα Γιάννενα για να οπτικοποιηθούν οι επόμενες καυτές εξελίξεις. Λίγο χρόνο ωστόσο μπορούν να ξεκλέψουν οι πρωταγωνιστές μεταξύ τους, καθώς τα πολύωρα γυρίσματα είναι και κουραστικά όσο να ναι.

Έτσι λοιπόν, τα δύο αδέρφια της σειράς τον Μανώλη - Θεοδώρα είδαμε σε φωτογραφίες αγκαλιασμένους, δείχνοντας μας πόσο αγαπημένοι είναι στην πραγματική ζωή.

Μπορεί η Δανάη Παππά και ο Στρατής Χατζησταματίου να μην έχουν στο σίριαλ την υποδειγματική σχέση, που έχουν πολλά άλλα αδέρφια, βλέπε Πετρής - Αργυρώ, ωστόσο στη ζωή κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι δύο αγαπημένοι συνάδελφοι, με χημεία και όταν δε γράφει η κάμερα.

Οι φωτογραφίες αγάπης της Δανάης Παππά και του Στρατή Χατζησταματίου

Μανώλης - Θεοδώρα

Μανώλης - Θεοδώρα

Οι εξελίξεις για τη νέα σχέση του Μανώλη στο σίριαλ

Την Αλίνα Κοτσοβούλου είδαμε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Τετάρτης 23/2 να επιβεβαιώνει εξελίξεις το μέλλον της σειράς Σασμός. Όσα spoiler και να βγουν, το κοινό θα θέλει συνεχώς να μαθαίνει νέα και εξελίξεις για την αγαπημένη του σειρά.

Τη μαμά του Μανωλάκη λοιπόν συνάντησε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και για αρχή επιβεβαίωσε τα γυρίσματα στα Γιάννενα για τα οποία γίνεται λόγος τελευταία (Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από την περιοχή).

Με το συνεργείο της σειράς να έχει κοπεί στα δύο λοιπόν, η Αλίνα Κοτσοβούλου δε μπόρεσε να μην αναφερθεί σε αυτή τη νέα σχέση του Μανώλη, που έχει δημιουργήσει ντόρο. Η Κλαίρη, το κορίτσι στο οποίο βρίσκει τον έρωτα ο Μανώλης, θα συνεχίσει την εμφάνιση της στη σειρά, ωστόσο όταν έρθει η ώρα της γνωριμίας με τους γονείς του φοιτητή τα πράγματα θα είναι περίεργα..

«Τα γυρίσματα του Σασμού πάνε καλά. Πολλή δουλειά, το μισό συνεργείο είναι στα Γιάννενα. Θα δυσκολευτούμε όταν γνωρίσουμε τη σύντροφο του Μανωλάκη» αποκάλυψε η Αλίνα Κωτσοβούλου.