Μηνοδώρα Σαρρή: «Με έπιασε από τα μαλλιά και...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την καταγγελία ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από 65χρονο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μηνοδώρα Σαρρή: «Με έπιασε από τα μαλλιά και...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Η Μηνοδώρα Σαρρή μετά την καταγγελία που έκανε στην εφημερίδα Espresso, όπου κατηγόρησε 65χρονο για σεξουαλική παρενόχληση όταν εκείνη ήταν 17 ετών, βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, το απόγευμα της Τετάρτης 23/2.

Η Star Hellas εξήγησε το χρονικό της υπόθεσης, αποκαλύπτοντας και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την παρενόχληση που δέχθηκε και συγκλόνισε με την περιγραφή της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μηνοδώρας Σαρρή μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

«Μου είχε πει πως θα μου έδινε δουλειά προκειμένου να εργαστώ ως υποδοχή σε ένα μαγαζί και ότι θα με προωθήσει σε επιδείξεις μόδας στην Αθήνα και σε φωτογραφίσεις», είπε χαρακτηριστικά η Μηνοδώρα Σαρρή και πρόσθεσε:

«Δέχτηκα να πάω σπίτι, αφού μου είχε πει ότι θα ήταν και η μητέρα του εκεί πέρα. Έγινε επιθετικός και μου έπιασε το χέρι. Με έπιασε από τα μαλλιά και τραβήχτηκα προς τα πίσω, αλλά οι πράξεις του γινόταν όλο και πιο άσεμνες. Όσο πιο πολύ δεν ήθελα, με πίεζε τόσο πιο πολύ».

«Μόνο τότε (όταν επικαλέστηκε το δήθεν πρόβλημα υγείας του πατέρα της) φοβήθηκε και μου είπε θα σε πάω εγώ στο σπίτι, αλλιώς δεν μπορούσα να ξεφύγω, δεν ξέρω τι θα γινότανε αν δεν είχα σκεφτεί όλο αυτό», εξομολογήθηκε και κατέληξε λέγοντας:

«Μου είχε πει ότι θα με βοηθούσε να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου, τίποτα από αυτά δεν έγινε. Μόλις μπήκα στο σπίτι, δεν είδα τη μητέρα του, όταν τον ρώτησα μου είπε ότι η μητέρα του βρισκόταν στο κάτω σπίτι και πως θα ερχόταν σε λίγο. Ήθελε να εκμεταλλευτεί τα όνειρά μου. Μου είπε πως για να πετύχω τους στόχους μου, θα πρέπει να κάνω κι εγώ κάτι».

Οι πρώτες δηλώσεις της Αρετής Παλιού

Η Αρετή Παλιού, η συγγραφέας των παιδικών βιβλίων κατήγγειλε πασίγνωστο δικηγόρο για τη διαρροή πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο χωρίς τη συναίνεσή της αλλά και πράξη γενετήσιας αξιοπρέπειας όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών. Το πρωί της Τρίτης 22/2 ο δικηγόρος κάθισε στο εδώλιο για να απολογηθεί, ενώ σημαντική παρουσία στο πλευρό της 22χρονης ήταν και η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία είναι και η βασική μάρτυρας της πρώτης δίκης για το ελληνικό κίνημα #metoo.

Η Αρετή Παλιού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής T-Live, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε, η απολογία του δικηγόρου διήρκησε περίπου 3 ώρες, ενώ μεταξύ άλλων ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την ηλικία της κοπέλας, αφού η εμφάνισή της δεν παρέπεμπε σε 14χρονη κοπέλα.

«Η ταλαιπωρία που βιώνουμε από τον Ιούλιο είναι αδιανόητη και δεν περιγράφεται. Προσπαθούμε να στεκόμαστε στα πόδια μας για να τα καταφέρνουμε σε κάθε δικάσιμο. Περιμένουμε τη δικαίωση, τίποτα άλλο. Το αναμενόμενο είναι ο κατηγορούμενος να αρνηθεί τις κατηγορίες. Το θέμα είναι ότι οι αντιφάσεις που πέφτει είναι προφανείς. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους. Προχωράμε μπροστά με ψηλά το κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά η Αρετή Παλιού.