Φανή Χαλκιά: Έφερε ένα ολόκληρο νησί στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου - Τι συνέβη;

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έτριβαν τα μάτια τους

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φανή Χαλκιά: Έφερε ένα ολόκληρο νησί στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου - Τι συνέβη;

Η Φανή Χαλκιά, την οποία είδαμε να μπαίνει στη Φάρμα πριν λίγες ημέρες μαζί με τον Γιάννη Γιαννούλη, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 23/2 στο Κολωνάκι και στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, «Παπαδάκης», καθώς όπως έχει γίνει γνωστό τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν ολοκληρωθεί. Ωστόσο, η Ολυμπιονίκης δεν είχε πάει εκεί μόνη της, είχε φέρει μαζί της και έναν πίνακα δια χειρός της ίδιας, ο οποίος απεικόνιζε την Πάρο.

Η Φανή Χαλκιά είχε υποσχεθεί πριν χρόνια στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ότι θα τη προσφέρει αυτό το δώρο, παρόλα αυτά κανείς δεν περίμενε την συγκλονιστική αληθοφάνεια που χαρακτήριζε τον πίνακα της αθλήτριας.

Η Φανή Χαλκιά ζωγράφισε την Πάρο στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

«Τα τα τα τα και πρωί πρωί σήμερα η λατρεμένη μου @fanihalkia μου έφερε την Πάρο μέσα στο εστιατόριό μου @papadakisrestaurant. Ο πίνακας που έφτιαξε μιλάει στην καρδιά μου. Φανή σε αγαπώ???????????? κοιτάω και ονειρεύομαι και ταξιδεύω και τρελαίνομαι», έγραψε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο από την συνάντησή τους.

Οι δηλώσεις της Χαλκιά για την ζωή της

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Φανή Χαλκιά. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, τον σύντροφό της, Λούη Καραμάνο αλλά και στον ρόλο της ως μητέρα.

«Ο άντρας μου, μου βγάζει την καλύτερη πλευρά του εαυτού μου. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο κάθε μέρα. Επειδή είμαι και Υδροχόος, λίγο με… επαναφέρει με ωραίο τρόπο όμως ήπιο, δεν με τραβάει, με προσγειώνει, χωρίς να μου χαλάει την ωραία αίσθηση που έχω για κάποια πράγματα.

Η εγκυμοσύνη ήρθε στους δυο μήνες της σχέσης μας, Σε αυτή την περίπτωση μόνο από τη γυναίκα μπορεί να κρατηθεί ισορροπία. Στην αρχή της εγκυμοσύνης, φούσκωνα, είχα πάρει κιλά και εκείνος που έλεγε πόσο ωραία ήμουν. Δεν νομίζω ότι σκέφτηκε κανένας από τους δυο μας ότι θα κάναμε μόνο ένα παιδί. Άρχισα αργά ηλικιακά αλλιώς θα έκανα περισσότερα», είπε η Φανή Χαλκιά.