Συγκινεί η Τάνια Τρύπη με το ηχηρό μήνυμα που έστειλε - Η ανάρτηση με σκύλο που κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Τάνια Τρύπη με το ηχηρό μήνυμα που έστειλε - Η ανάρτηση με σκύλο που κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Η Τάνια Τρύπη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να καλέσει την κοινωνία να αρχίσει να μιλά και να μην κλείνει τα μάτια σε περιστατικά κακοποίησης ζώων καθώς είναι γνωστή η φιλοζωική της δράση.

Έτσι, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε, η ηθοποιός κρατά έναν σκύλο που υιοθέτησε, την «Αγάπη» όπως την ονόμασε, το οποίο υπέστη στο παρελθόν τη χειρότερη και πιο αρρωστημένη κακοποίηση από άνθρωπο, που δεν είναι άλλη από τη σεξουαλική.

Το ηχηρό μήνυμα της Τάνιας Τρύπη

"Αυτό το κτήνος είναι ελεύθερο" - Ξέσπασε η Τάνια Τρύπη στον αέρα της ΕΡΤ

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Παρασκευής (10/12) η Τάνια Τρύπη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο αλλά και για μια κακοποιημένη σκυλίτσα που υιοθέτησε πριν από λίγο καιρό.

«Το κοριτσάκι αυτό ήμουν σε ένα γύρισμα και είχα διάλειμμα και άνοιξα να δω τι γίνεται. Και έπεσε μπροστά μου η φωτογραφία του κοριτσιού με όλο το ιστορικό του βιασμού της παρά φύσει κατά φύσει από άνθρωπο και όργανα . Το σοκαριστικό ήταν ότι δίνεται μία 3.000€ αμοιβή για κάποιον που θα μιλήσει έστω και ανώνυμα και δεν μιλάει ούτε άνθρωπος. Βιαζόταν για μέρες μέχρι που το βρήκε μία φιλόζωος.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είδε κανείς κάτι. Είναι το ίδιο ακριβώς που στο διπλανό διαμέρισμα σκοτώνεται γυναίκα και παιδί και δεν μιλάει κανείς και λένε “ακούγαμε πράγματα…”

Αυτό το κτήνος είναι ελεύθερο και την κακοποίηση που έκανε στο ζώο αυτό θα το κάνει σε άλλο ζώο και μετά θα περάσει σε ένα παιδί, μία γυναίκα, έναν άνδρα. Με την ευκολία που κλωτσάς ένα ζώο με την ίδια ευκολία θα το κάνεις και σε έναν άνθρωπο. Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουμε», κατέληξε η Τάνια Τρύπη.