Δύσκολες ώρες για τον Τζώνυ Βαβούρα - Σοκαριστική φωτογραφία από το νοσοκομείο

«Τη γλύτωσα και πάλι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Τζώνυ Βαβούρα  -  Σοκαριστική φωτογραφία από το νοσοκομείο

Ο γνωστός καλλιτέχνης, Τζώνυ Βαβούρας είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Αυτή τη φορά ο ίδιος δημοσίευσε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου τον βλέπουμε στο νοσοκομείο καθώς όπως γνωστοποίησε ο ίδιος έκανε διπλή επέμβαση.

Με μία ανάρτησή του στα social media, ο ταλαντούχος τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του έγραψε χαρακτηριστικά: «Τη γλύτωσα και πάλι κουφάλες!!! Διπλή επέμβαση στο Υγεία. Διάφραγμα και λάρυγγας. Όλα καλά!!! Πάμε για νέα κόλπα!!! (Μόνο που θα τραγουδάω με υπότιτλους!!!)

Μάλιστα πριν από αρκετό καιρό ο ίδιος είχε βρεθεί και πάλι στο νοσοκομείο μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του.

Η ανάρτηση του Τζώνυ Βαβούρα από το νοσοκομείο

Ανάρτηση Τζώνυ Βαβούρα

Λίγα λόγια για τον Τζώνυ Βαβούρα

Ο Τζώνυ Βαβούρας γεννήθηκε το 1955, την χρονιά του Rock΄n΄Roll, στο Dover του Ohio. Σε ηλικία 2 χρόνων, είχε την πρώτη επαφή με την μουσική, όταν ο πατέρας του, στο εστιατόριο που διατηρούσε στην Αμερική, όπου είχε μεταναστεύσει, αγόρασε ένα juke box μέσα από τ’ οποίο ο μικρός δέχτηκε τα πρώτα ερεθίσματα, που τον επηρέασαν σ’ ολόκληρη την μελλοντική εξέλιξή του.

Μάλιστα, ο πατέρας του ήταν συγγραφέας - δημοσιογράφος (Εθνικός Κήρυκας Νέας Υόρκης - Detroit Tribune) και ποιητής, χαρίσματα που κληρονόμησε και ο Johnny, αναπτύσσοντας τόσο την στιχουργική, όσο και την συνθετική πλευρά του.

Το 1979 ανέλαβε ολόκληρη την τεχνική δομή – υποστήριξη της συναυλίας του Δ. Πουλικάκου στο “Live” άλμπουμ του, στου Ζωγράφου, ενώ έχει επίσης επιμεληθεί την παραγωγή και ηχοληψία στους PLJ (Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Τερμίτες), Σπυριδούλα – Π. Σιδηρόπουλος “Live” και στο demo των Apocalypsis. ΄Εχει εμφανιστεί σαν support των Socrates, στο Κύτταρο, με τον Γιάννη Δρόλαπα, και τον Θάνο Παπαποστόλου

Ακόμη ήταν υπεύθυνος παραγωγής στις συναυλίες των Ian Gillan, Rory Gallagher, Wishbone Ash, Eric Clapton, UFO, ενώ με τον Νίκο Σαχπασίδη της Half Note Productions.