«Τέτοια πράγματα δεν έχουν ηθική» - "Κόλαφος" ο Αντώνης Λουδάρος με το δημοσίευμα που τον ήθελε νεκρό

«Γρήγορα καταλαβαίνω την κακοτοπιά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Τέτοια πράγματα δεν έχουν ηθική» -

Στον Θάνο Ξάνθο για ο περιοδικό «ΕΓΩ» παραχώρησε συνέντευξη ο Αντώνης Λουδάρος. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για το δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι πέθανε ενώ πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει και για το θέμα της οικογένειας.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου

Νιώθετε οι καλλιτέχνες και μία ευθύνη προς τον κόσμο, μέσα απ’ όλα όσα συμβαίνουν;

Πάντα ο κόσμος, με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας μου ζητάει και μία ευθύνη σαν καλλιτέχνη. Γιατί δεν κάνουμε κάτι κι εμείς ως άνθρωποι του πνεύματος. Κι εκεί προσπαθείς να τους εξηγήσεις ότι δεν είναι εύκολο να αλλάξεις μία συγκριμένη δομή της κοινωνίας.

Όσες φωνές και να ακουστούν, «πνίγονται». Δεν είμαστε και δεν ξέρω αν θα είμαστε και ποτέ έτοιμοι γι ‘αυτή την επανάσταση που όλοι βροντοφωνάζουν. Μέσω της δουλειάς μας όμως αφυπνίζουμε συνειδήσεις. Με αυτή τη λογική κρατάμε και μια πολιτική στάση κάνοντας θέατρο.

Σου έχει τύχει κάποιος άνθρωπος στο δρόμο ή στο καμαρίνι να σε φέρει σε δύσκολη θέση;

Μου έχει συμβεί να μου ζητήσουν ευθύνες για όσα συμβαίνουν γύρω μας ή όταν μερικές φορές, κάποιοι άθελά τους ξεπερνούν τα όρια. Αλλά λίγοι είναι αυτοί που με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Όμως, γρήγορα καταλαβαίνω την κακοτοπιά, χαμογελάω και αποχωρώ.

Θυμάσαι κάτι που μπορεί να έχεις διαβάσει για σένα και να σε έχει θυμώσει πολύ;

Όχι κάτι πολύ τραβηγμένο. Το μόνο αστείο που μπορώ να θυμηθώ είναι όταν είχα διαβάσει «Ο Αντώνης Λουδάρος πέθανε» κι ανοίγω το άρθρο κι έλεγε ότι ο Αντώνης Λουδάρος πέθανε στην πολλή δουλειά. Τέτοια πράγματα δεν έχουν ηθική.

«Υπάρχει πολλή σαπίλα γενικά! Δυστυχώς...» - Άσχημο ξέσπασμα από τον Αντώνη Λουδάρο

Συνέντευξη στο Λοιπόν και στην δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού παραχώρησε πρόσφατα ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες του καλλιτεχνικού χώρου ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε και για το θέμα της οικογένειας.

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, σοκαριστήκατε από τη σοβαρότητά τους;

Σοκαρίστηκα και αηδίασα με τις καταγγελίες εις βάρος συναδέλφων. Μπορεί να γνωρίζεις ότι υπάρχουν δύσκολοι χαρακτήρες, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς το μέγεθος. Αν δε, αποδειχτεί ότι αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν κάνει όλα αυτά, γιατί αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο όχι εγώ, είναι πραγματικά αηδιαστικά ο τρόπος και το μέγεθος. Υπάρχει πολλή σαπίλα γενικά. Δυστυχώς ο άνθρωπος κρύβει ένα τέρας μέσα του.

Αντώνης Λουδάρος συνέντευξη