Κατερίνα Παναγοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία από την παιδική της ηλικία - Κατάξανθη και με γλυκό χαμόγελο

Δείτε πως ήταν μικρή η παρουσιάστρια του MEGA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Παναγοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία από την παιδική της ηλικία - Κατάξανθη και με γλυκό χαμόγελο

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Παναγοπούλου να έχει απΑσχολήσει ιδιαίτερα καθώς οι φήμες έχουν φουντώσει αρκετά καθώς την θέλουν σε σχέση με τον Ντέμη Νικολαϊδη, ωστόσο η ίδια είναι αρκετά γνωστή καθώς παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Από την άλλη, η γνωστή δημοσιογράφος είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από τα επαγγελματικά της αλλά και από την προσωπική της ζωή.

Έτσι, αυτή την φορά θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την παιδικής της ηλικία. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ήταν πανέμορφη και με ξανθό μαλλί.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου σε μικρή ηλικία

Αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή που είχε on air

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» όπου έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε δηλώσεις η Κατερίνα Παναγοπούλου. Μέσα σε όλα η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στη δημοσιογραφία, αλλά και στην πιο δύσκολη στιγμή on air.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Το καλοκαίρι με τις φωτιές που ακούγαμε πολύ δραματικά πράγματα να συμβαίνουν, λύγισα, έπιασα τον εαυτό μου να βουρκώνει και φυσικά προσπάθησα να μην το δείξω.

Εκεί το δημοσιογραφικό έφυγε και ήταν δύσκολος ο χειρισμός. Δεν μου αρέσουν οι ειδήσεις bullying παιδιών Εκεί γίνομαι έξαλλη και δείχνω το θυμό μου». Και συνέχισε λέγοντας: «Το να βγω ξινή επειδή παρουσιάζω τα γεγονότα, με σηκωμένο φρύδι, για μένα είναι πρόβλημα γιατί φαίνεται ότι προσποιείσαι και ο τηλεθεατής πατάει το κουμπί.

Δεν πρέπει να είσαι ξύλινος επειδή παρουσιάζεις ένα δελτίο ειδήσεων. Εγώ από μικρή ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Έκανα όλες της φαιδρότητες, λέω το δελτίο ειδήσεων στον καθρέφτη και τα λοιπά. Τους έβλεπα όλους της γενιάς εκείνης τους ανέλυα και το έκανα με το δικό μου τρόπο…

Είχα μακριά μαλλιά ξανθά και μου είπαν ότι για να παρουσιάσω το δελτίο, έπρεπε να κόψω τα μαλλιά μου και μέσα σε μια μέρα έκανα ένα ασύμμετρο καρέ. Ήταν σοκ. Τώρα τα συνήθισα και δεν τα μακραίνω». Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τις paparazzi φωτογραφίες ανέφερε:

"Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή αφορά κανέναν, ένα δελτίο ειδήσεων λέω, και θεωρώ έτσι πρέπει να είναι. Έβλεπα φωτογραφίες παπαράτσι και έλεγα, "έλα μωρέ στημένα είναι", δεν είναι τελικά. Όταν είδα φωτογραφία παπαράτσι κλείστηκα στον εαυτό μου, γι' αυτό δεν εμφανίζομαι.

Δεν με επηρεάζει στο τι επιλογή θα κάνω, είμαι πολύ αυστηρή στο ποιον θα διαλέξω δίπλα μου. Η έκθεση με έχει περιορίσει στην αντίδραση, δεν θα φιλήσω κάποιον δημόσια, δεν θα αγκαλιάσω κάποιον δημόσια».