Με βραδινή εκπομπή στο MEGA η Δανάη Μπάρκα; Εξελίξεις με το τηλεοπτικό της μέλλον

Φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει και δεύτερο πρότζεκτ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με βραδινή εκπομπή στο MEGA η Δανάη Μπάρκα; Εξελίξεις με το τηλεοπτικό της μέλλον

Εδώ και δύο χρόνια η Δανάη Μπάρκα παρουσιάζει την δική της εκπομπή στο MEGA και φαίνεται πως έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, μιας και κατακτά πολύ συχνά την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης, παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα στο MEGA

Έτσι λοιπόν το MEGA φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να την αποχωρεί και μάλιστα οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται ήδη την περαιτέρω εκμετάλλευσή της.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Εγώ», έχουν αποφασίσει να ανάψουν το πράσινο φως της εκπομπής Πάμε Δανάη και για τρίτη σεζόν ενώ μάλιστα σκέφτονται να την αξιοποιήσουν και στη βραδινή ζώνη.

Οι τελικές αποφάσεις πρόκειται να παρθούν αυτήν την περίοδο.

 Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάη Μπάρκα

Ξέσπασε στον αέρα της ΕΡΤ - «Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα το απόγευμα της Δευτέρας 7/2. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στα σχόλια που δέχτηκε όταν ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής Πάμε Δανάη.

«Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα ή αμφισβήτηση ή σπόντα σε εκπομπές και δεν νομίζω ότι θα το ξεχάσω κιόλας. Αυτό υπήρχε από το καλοκαίρι που ανακοινώθηκε, πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

«Τι είναι αυτό τώρα; Από πού κι ως πού;». Κι έλεγα εντάξει, δίκιο μπορεί να έχουν οι άνθρωποι. Έτρεχαν και κάτι δάκρυα στην αρχή, τύπου πού πάω; Έκανα υπομονή και νομίζω σε καλό μου βγήκε. Το συνάφι μπροστά μου το αντιμετώπισε πολύ καλά. Πίσω μου δεν ξέρω. Ήταν πολύ γλυκείς και γενναιόδωροι οι περισσότεροι άνθρωποι», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.