Αγανάκτησε ο Γιάννης Ζουγανέλης: "Μην εκμεταλλευόμαστε για ηλιθιότητες την..."

Δηλώσεις που θα απασχολήσουν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αγανάκτησε ο Γιάννης Ζουγανέλης:

Στην εκπομπή «Breakfast@star», το πρωί της Παρασκεύης 25/2, έδωσε συνέντευξη ο υπερταλαντούχος Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός καλλιτέχνης, που αρκετές φορές τον έχουμε δει να λέει την γνώμη του ανοιχτά, χωρίς να μασάει τα λόγια του, για τα προγράμματα της τηλεόρασης, μίλησε για τη σάτιρα, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να γίνει παππούς.

Η κωμικότητα είναι ότι πιο σοβαρό υπάρχει στη ζωή. Απλώς είναι παρεξηγημένη. Από μικρός ήθελα να κάνω τους άλλους να γελάνε», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για την τηλεοπτική σάτιρα

«Εγώ ξεκίνησα τη σάτιρα τηλεοπτικά. Η τηλεόραση είναι μια παρέα. Το θέμα είναι να μην την εκμεταλλευόμαστε για να κάνουμε ηλιθιότητες. Δεν είναι σάτιρα να αναπαράγεις κάτι που έχεις δει πολλές φορές στην τηλεόραση».

"Έσπασε" ο Γιάννης Ζουγανέλης - "Λυτρώθηκα όταν έφυγε..."

Στο πλατό του "Ανοιχτά" και την Αννίτα Πάνια, άνοιξε την καρδιά του ο Γιάννης Ζουγανέλης, το βράδυ της Πέμπτης 10/2, με μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις απώλειες των καλών του φίλων. Αναφερόμενος στον Σάκη Μπουλά είπε:

«Ο Σάκης δεν είναι ανάμνηση, έχει για μένα παρουσία. Εξαιρετικό! Δεν πρόσεξε τον εαυτό του ο Σάκης, δεν τον αγάπησε, για αυτό και πάντα συνιστώ να προσέχουμε τον εαυτό μας. Λυτρώθηκα όταν έφυγε γιατί δεν ήθελα να δω την παρακμή του ως ασθενή. Μιλάμε για μεγάλη περίπτωση καλλιτέχνη», είπε ενώ αναφερόμενος στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποκάλυψε πως το προηγούμενο βράδυ πριν φύγει από τη ζωή, είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο.

«Μεγάλη απώλεια. Ήμουν ο τελευταίος που μιλήσαμε…. Το επόμενο πρωί με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο, άνοιξα την τηλεόραση και βλέπω τον Λαυρέντη, το είδα και δεν το πίστευα», είπε φανερά συγκινημένος.