Γοητευτικός και με καταγάλανα μάτια - Αυτός είναι μεγάλος γιος του Πασχάλη Τερζή

Σπάνια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γοητευτικός και με καταγάλανα μάτια - Αυτός είναι μεγάλος γιος του Πασχάλη Τερζή

Ο Πασχάλης Τερζής πάντοτε κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς επιθυμούσε μια πιο ήρεμη ζωή. Έχοντας πάρει λοιπόν την απόφαση να σταματήσει οριστικά από το τραγούδι, ο τραγουδιστής παραμένει μακριά από την showbiz.

Μπορεί λοιπόν η κόρη του Γιάννα να είναι ενεργή στα social media και να είχε πάρει πρόσφατα στην Eurovision, ωστόσο, ο γιος του Γιώργος δεν θέλει να απασχολεί τα media.

Αυτός είναι ο γιος του Πασχάλη Τερζή

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, τον είδαμε δει να διασκεδάζει με την αδερφή του σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο γιος μεγάλος γιος του Πασχάλη Τερζή

Πως είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής

Μια σπάνια φωτογραφία διέρρευσε του Πασχάλη Τερζή στην οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου στα social media και πιο συγκεκριμένα μέσα από το προσωπικό προφίλ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής με βάση την δική του απόφαση επέλεξε να απέχει συνειδητά από τις νυχτερινές πίστες απολαμβάνοντας πλέον μια διαφορετική ρουτίνα.

Έτσι, πριν από μερικές ημέρες ο Πασχάλης Τερζής βρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο του φίλο αλλά και κουμπάρο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Η συνάντηση κορυφής έγινε δίπλα στην θάλασσα όπου όπως φαίνεται έχουν κι οι δυο αδυναμία. Στην ανάρτησή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Πάντοτε υπάρχει μια καλή παρέα».

Η σπάνια φωτογραφία του Τερζή

Να σημειώσουμε πως ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Η ουσιαστική αρχή και επαφή με το χώρο του τραγουδιού έγινε στην Ρόδο το 1974 με το συνθέτη και μουσικό Γρηγόρη Τζιστούδη. Εκτός από τα λαϊκά τραγούδια ο Πασχάλης τραγουδούσε και δημοτικά και ενθουσίαζε το κοινό. Αν και είχε αρκετές προτάσεις για κυκλοφορία δίσκου από διάφορους, τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί μέχρι το 1980 (έχοντας ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι).