Φως στο Τούνελ: Ανακοίνωση για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη - Τι έχει συμβεί;

Νέες αποκαλύψεις...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: Ανακοίνωση για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη - Τι έχει συμβεί;

Ακόμα μια συγκλονιστική εκπομπή αναμένεται να παρακολουθήσουμε απόψε, Παρασκευή 25/2, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ. Η Αγγελική Νικολούλη έχει εξιχνιάσει πολλές σκοτεινές υποθέσεις και έχει συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην εύρεση στοιχείων και μαρτύρων, που έχουν υπάρξει καίρια για τις Αστυνομικές έρευνες.

Μάλιστα, στην προηγούμενη εκπομπή κατάφερε να βρει τον άνδρα που αναζητούσε στις τελευταίες της εκπομπές που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι, ο οποίος δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός σε μια οικοδομή. Απόψε η Αγγελική Νικολούλη θα ερευνήσει ξανά την υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα καθώς έχει στα χέρια της νέα πολύ σημαντικά στοιχεία, ενώ μάλιστα θα συνεχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της περίεργης εξαφάνισης της Άρτεμις στο Κορωπί.

Η επίσημη ανακοίνωση του Φως στο Τούνελ για την σημερινή 25/2 εκπομπή

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, ερευνά την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 23:20, στο MEGA, δύο υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο:

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας…

  • Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει στο φως το «Τούνελ» για τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα.
  • Μάρτυρες-«κλειδιά» σπάνε τη σιωπή τους και μιλούν για όσα συνέβησαν.
  • Τι αναφέρει άτομο που ήταν μπροστά στο τραγικό συμβάν με την 9χρονη.
  • Τι λένε ιατρικές και αστυνομικές πηγές για τους περίεργους θανάτους.
  • Πού εστιάζουν την έρευνα για βρουν την αλήθεια.

Η υπόθεση της Άρτεμης και πάλι στο «Τούνελ».

  • Όλα όσα λένε οι φίλες της και ένα πρόσωπο-«κλειδί».
  • Ο όρκος του πατέρα της.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση εξαφάνισης της Άρτεμις

Οχτώ περίπου μήνες από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί, «μιλούν» τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Παράλληλα, τις προηγούμενες ημέρες οι έρευνες για τη κοπέλα εντάθηκαν στην περιοχή που φέρεται να κινήθηκε πριν χαθούν τα ίχνη της.

Τα επίσημα στοιχεία που αναμένονται για τις κινήσεις της στο διαδίκτυο, θα «φωτίσουν» όπως πιστεύεται αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Η Google παρέδωσε στις αστυνομικές Αρχές όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις από τις οποίες κάποιοι μπήκαν στο Gmail της Άρτεμης μετά την εξαφάνισή της και έσβησαν σημαντικά στοιχεία.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους τα πρώτα ονόματα των εμπλεκομένων, μετά τη σχετική άρση απορρήτου για τις IP. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο Athensmagazine.gr